The Pixels - Eigenzinnige coverband

  • Band   /   Leuven
  • #Coverband #Rock #Pop
  • Klinkt als een engelke dat in uw oren pist

Indicatie €2000 - €2350

Stuur een persoonlijk bericht naar The Pixels - Eigenzinnige coverband

Check beschikbaarheid
The Pixels - Eigenzinnige coverband , Coverband, Rock, Pop band

Oorspronkelijk gestart als een kotavontuur, is de band ondertussen uitgegroeid tot een stevige band met een schare wilde fans in de Leuvense regio en ver daarbuiten. Meer dan 100 shows de afgelopen jaren, leverden de band niet enkele titel van ‘winnaar van de Belgische finale van The Clash of The Coverbands 2017’ op, maar eveneens een live reputatie die in 2019 werd vertaald in een zomertour langs een tiental grotere podia.

"The Pixels is een partyband van het hoogste niveau met een breed doelpubliek en staan garant voor kwaliteitsvolle muziek en vollebak ambiance bij zowel jong als minder jong. Zet The Pixels op het podium en het feest barst los!"

Een coverband dus, met een eigenzinnige invulling van een uitgebreid repertoire actuele hits en gouden nummers uit de jaren 90 en later. Een overdosis jeugdig enthousiasme van twintigers, de snedigheid van elke Leuvense student en de bezetenheid van muzikanten die hun instrument kennen en hun publiek mee willen nemen op hun reis. The Pixels spelen geen muziek. Ze spelen mét muziek. Sax, viool, gitaren, piano, drums én acht stemmen brengen herkenbare nummers met een unieke dosis eigen saus en humor.

Muziek

Abba - blijf in uw kot mix

Nederlandstalige medley - L...

Hit The Road Jack Battle

Reviews

Boek The Pixels - Eigenzinnige coverband en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Pixels - Eigenzinnige coverband , Coverband, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Pixels - Eigenzinnige coverband

The Pixels - Eigenzinnige coverband is een band uit Leuven. The Pixels - Eigenzinnige coverband speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Pop. The Pixels - Eigenzinnige coverband heeft sinds de inschrijving op 20/06/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Pixels - Eigenzinnige coverband klinkt als: een engelke dat in uw oren pist. Het repertoire van The Pixels - Eigenzinnige coverband bestaat uit alleen covers.

The Pixels - Eigenzinnige coverband hanteert een richtprijs van €2000 - €2350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.