Yellow Moon Rising

  • Band   /   Tremelo
  • #Tributeband
  • Klinkt als Neil Young Tribute

Indicatie €250 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Yellow Moon Rising

Check beschikbaarheid
Yellow Moon Rising, Tributeband band

Yellow Moon Rising duikt diep in het uitgebreide repertoire van Neil Young, variërend van intieme akoestische ballades tot krachtige rocknummers die hij zowel solo als met bands zoals Crazy Horse en Promise Of The Real heeft gecreëerd. De band slaagt er moeiteloos in om de energie en dynamiek van Neil Young's kenmerkende gitaarwerk vast te leggen en over te brengen naar het begeesterde publiek. Een hoogtepunt van de optredens van Yellow Moon Rising is hun ontroerende samenzang, waarmee ze luisteraars meenemen naar de kern van Neil Young's muziek. De gitaarsolo's vangen de essentie van het originele werk, waardoor het publiek wordt ondergedompeld in de magie van Neil Young's rauwe energie en melodieën.

Muziek

High Flyin' Bird

Lookout Joe

On The Beach

Reviews

Boek Yellow Moon Rising en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Yellow Moon Rising, Tributeband band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Geert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Yellow Moon Rising

Yellow Moon Rising is een band uit Tremelo. Yellow Moon Rising speelt muziek in de genres Tributeband. Yellow Moon Rising heeft sinds de inschrijving op 26/02/2024 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Yellow Moon Rising klinkt als: Neil Young Tribute. Het repertoire van Yellow Moon Rising bestaat uit alleen covers.

Yellow Moon Rising hanteert een richtprijs van €250 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.