Gigstarter finale 2020 - Online editie

Bij The Gigstarter Team

We zijn erg verheugd om u uit te nodigen voor de Artist of the Year finale. In deze livestream zullen alle finalisten een 10 minuten durend, vooraf opgenomen concert geven. Aan het einde van de livestream ontvangen de beste DJ en de beste artiest de titel Artist of DJ of the Year 2020 en het fantastische prijzenpakket. Meer dan 160 bands, soloartiesten en DJ's met verschillende soorten genres hebben gestreden om een plek in de finale te bemachtigen. Zes finalisten zijn hieruit geselecteerd om op 10 december hun talenten te laten zien. Abonneer gratis op ons Youtube kanaal en ontvang een melding wanneer de livestream begint.

Abonneren

Deze finale van 2020 is er een die de geschiedenisboeken in zal gaan door Covid-19. Het is de 6e editie van deze competitie en dit is de eerste finale die virtueel georganiseerd wordt. De finale is gratis, online en openbaar. Op deze manier kunnen we de veiligheid van iedereen blijven garanderen, onze competitie blijven voortzetten zonder te hoeven cancelen. De online finale zal plaatsvinden op 10 december om 19:00 uur (GMT+1, Amsterdam) De livestream zal bestaan uit:

  • Een gestreamd concert van 60 minuten: de vooraf opgenomen video's van max 10 min van elke finalist zullen worden getoond
  • Live interviews in het Engels
  • De live bekendmaking van de Artist & DJ of the Year 2020

Iedereen is van harte uitgenodigd om hun favoriete act te komen steunen tijdens de finale. Beleef met ons samen wie er tot winnaars zullen worden uitgeroepen. Volg ons op Facebook and Instagram voor het laatste nieuws over de wedstrijd. Hoe en waar wij de livestream gaan uitzenden zal later nog bekend worden gemaakt.


De finale van de vorige editie

De zes genomineerden:

Vier landen worden gerepresenteerd door zes verschillende muziekgenres en getalenteerde muzikanten.

  • Drie artiesten

Devonport
PanKart
Pamela Magal

  • Drie DJ's

LLout
Alexey Grankowsky
Larry7

stonedDe zes finalisten van de finale

Een internationale jury

Onze jury bestaat uit verschillende experts uit de muziek industrie werkzaam bij Universal, Warner, Sony en Kwettr. Zij zullen beoordelen en beslissen wie de uiteindelijke winnaars zullen worden en wie de titel Artist- en DJ of the Year 2020 mogen dragen.

Neem deel aan onze online finale op 10 december.

Bekijk de finale

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: competitie, finale, artieste, DJ, online, livestream