Boek een Online Gig voor Moederdag!

Door Het Gigstarter Team op 05-05-2020

Gigstarter is hét platform om artiesten te boeken voor een online gig! Een muzikant boeken voor een live online-concert is nog nooit zo makkelijk geweest. Plaats een oproep en geschikte artiesten geven hun beschikbaarheid op. Kom in direct contact met de artiesten via de chat op het platform en boek een online gig voor Moederdag!

Plaats een oproep

Singer-songwriter, DJ en meer online te boeken

U kunt van alles boeken voor Moederdag! Artiesten zijn creatief en flexibel, ook met online optredens. Via Gigstarter heeft u direct contact met de artiest en de optie om alle mogelijkheden samen te bespreken. Wat dacht u van een singer-songwriter die u weet te raken met zijn of haar liedjes?Dit is hoe een online gig met singer-songwriter Sombra Soble eruit ziet voor Moederdag

Welk kanaal het beste te gebruiken voor de online gig?

Misschien vraagt u zich af op welk kanaal u het beste Moederdag kunt vieren. Tegenwoordig zijn er veel kanalen en videoconferentie platforms die een hoge kwaliteit van videobellen aanbieden. Veel van deze opties zijn mogelijk, zoals bijvoorbeeld Skype of Google Hangouts.

Hoe de audio te verbeteren

Er zijn wat kleine tips die direct een groot verschil kunnen maken in de kwaliteit van de audio van uw online Moederdag concert. De artiest kan een externe microfoon aan zijn of haar laptop verbinden en een geluidskaart gebruiken voor het instrument of de DJ uitrusting. De boeker kan het beste een externe speaker verbinden en zijn of haar laptop direct aan het internet verbinden in plaats van via wifi. Deze kleine tips kunnen ervoor zorgen dat het voelt alsof de artiest middenin uw woonkamer aan het optreden is.

Moederdag kent geen grenzen

Moederdag kent geen grenzen, net zoals Gigstarter. Via Gigstarter een online gig boeken voor Moederdag betekent dat je iedere internationale en/of nationale artiest uit onze database kan bereiken. Omdat de artiest via het internet naar uw Moederdag feest vliegt, voorkomt u eventuele reiskosten. Neem een kijkje naar al de landen waarin Gigstarter actief is en kom direct in contact met uw favoriete artiest: http://gigstarter.euOp deze manier kunt u een online concert van singer-songwriter Elaine Hakkaart hebben voor Moederdag

Online live muziek zorgt voor een onvergetelijke Moederdag! Neem een kijkje in de database van Gigstarter en kom in direct contact met een artiest om de mogelijkheden te bespreken. Laten we er een gezellig feestje van maken!


Bekijk hier onze Gigstarter artiesten

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: gigstarter, online, gig, quarantaine, moederdag