Boek live muziek voor St. Patrick's Day!

Door Het Gigstarter Team op 26-02-2019

Een feestdag die onlosmakelijk verbonden is met live muziek, daar houden wij van! St. Patricks Day is de nationale feestdag van Ierland die overal ter wereld wordt gevierd. De feestdag valt op 17 maart en men herdenkt hierbij de beschermheilige van het Ierland: Sint-Patricius. Wilt u ook een evenement organiseren met geweldige live muziek tijdens St. Patricks Day? Wij hebben een aantal artiesten van Gigstarter geselecteerd die uw St. Patricks Day event onvergetelijk maken!

Bekijk alle artiesten die u kan boeken op Gigstarter

Jameson & Power

John Jameson en John Power zijn twee beroepsmuzikanten. Tijdens de vele stages in Ierland kregen zij de smaak te pakken en nu brandt er in hun hart een 'Iers Vuur' dat zelfs met liters Guinness niet te blussen valt. Maak er een speciale St. Patricks Day van met Jameson & Power!

Jameson & Power - The Irisch Mood

Dalliance

Accordeoniste Eline Verriest en Violist Jeroen Bauwens vormen samen een akoestisch folk duo die zowel op bals als concerten spelen. Dit zorgt voor een dynamisch en moderne sfeer. Dallicance is perfect voor uw concert of bal tijdens St. Patrick's Day.

Dalliance tijdens een Balfolk feest

Lakshmi

In deze lijst mag Lakshmi niet ontbreken! Eén harp en één stem voeren u mee naar het omfloerste, mythische land der Kelten. Haar zuivere stem en de heldere klanken van de Keltische harp smelten samen en toveren voor u een landschap van mistige vlaktes, Ierse lowlands en desolate Bretoense kusten.

Lakshmi - Gloomy Winter

Bekijk hier alle artiesten die u kan boeken op Gigstarter

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: st patricks day, gigstarter, live muziek