Boek nu een live online-optreden!

Door Het Gigstarter Team op 30-03-2020

Gigstarter is het Europese platform om artiesten te boeken die real life op uw evenement komen optreden. Daarnaast biedt het platform ook aan om deze artiesten te boeken voor een live online-optreden! Het boeken van een artiest voor een live online-optreden biedt veel mogelijkheden. Bekijk op Gigstarter alle artiesten die te boeken zijn voor een privé live online-optreden.

Plaats een oproep

Via Skype, Hangouts of Houseparty

Bent u momenteel al veel in online contact met uw vrienden en familie? Hoe mooi is het om in die setting ook live muziek te hebben. Neem contact op met de artiest naar keuze en overleg alle mogelijkheden. Denk aan bijvoorbeeld een verrassend optreden voor u en uw gezin in een huiskamer setting. Bekijk uw privé concert vanaf uw laptop. Voor extra kwaliteit kunt u uw laptop aansluiten op uw TV en speakers zodat het lijkt alsof de artiest daadwerkelijk in uw woonkamer staat. Dit kan via online video-chatprogramma's als Skype, Hangouts en Houseparty.Dit is hoe een online gig met singer-songwriter Sombra Soble eruit zietZo kunt u een online optreden hebben van singer-songwriter Elaine Hakkaart

Singer-songwriter, DJ en meer kunt u online boeken

Alles is mogelijk om te boeken! Artiesten zijn creatief en flexibel, ook met online optredens. Via Gigstarter heeft u direct contact met de artiest en kunt u overleggen wat mogelijk is. Wat dacht u van een singer-songwriter die mooie liedjes voor u zingt en maakt of een DJ die uw verjaardag op zijn kop zet.

Voordelig & grenzeloos

Het boeken van een live online-optreden is voordeliger. Dit komt doordat er geen reiskosten bij het online-optreden geteld hoeven te worden. Dat betekent dus ook dat u internationale Gigstarter artiesten kan boeken. Neem gerust een kijkje op de locale Gigstarter pagina van andere landen: http://gigstarter.euZo kunt u een online optreden hebben van singer-songwriter Raoul Michel

Live muziek kan prachtige online momenten vol plezier geven! Neem een kijkje in de database van Gigstarter en neem direct contact op met de artiest om te zien wat mogelijk is. Leve de live muziek!

Bekijk de muzikanten

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: online, gigstarter, quarantaine