Drie redenen waarom artiesten Gigstarter gebruiken

Bij Het Gigstarter Team

Gigstarter zorgt ervoor dat duizenden artiesten Gigs krijgen. We hebben een gratis online boekingsplatform gemaakt die toegankelijk, transparant en gemakkelijk in gebruik is. Hieronder vind je drie belangrijke redenen waarom artiesten Gigstarter gebruiken!

Schrijf je gratis in op Gigstarter

1. Gratis promotie van je act

Je kan je gratis inschrijven op Gigstarter en het platform bied je een mogelijkheid om je act te promoten. Zodra je jouw profiel compleet hebt gemaakt kunnen boekers uit het hele land rechtstreeks contact met je opnemen. De boekers die Gigstarter gebruiken variëren van kleine huiskamerconcerten tot aan grotere festivals!

photoThe Happy Suspended, foto: Rosa Klamer.

2. Geen commissies

Bij Gigstarter is er geen tussenpersoon. Dit betekent ook dat al het geld van de onderhandelde vergoeding naar jou gaat; de artiest. Je hoeft geen commissie te betalen aan Gigstarter of iemand anders. Er is een optioneel PRO-lidmaatschap dat je extra voordelen op de website geeft. Maar je kan ook al aan de slag met het gratis Gigstarter-account en contact onderhouden met boekers.

3. Transparant en direct contact met boekers

Je staat in direct contact met de boeker en kan over jouw eigen voorwaarden onderhandelen. Met het directe contact is het hele proces sneller en transparanter voor jou en de boeker. We zijn actief in 8 Europese landen en verwerken maandelijks honderden offerteaanvragen voor live muziek. Gigstarter is de beste plek om extra leads te krijgen voor Gigs!

Neem een kijkje op Gigstarter

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: gigstarter, belgie, platform, redenen