Genieten van live muziek ondanks de coronamaatregelen

Door Het Gigstarter Team op 11-12-2021

Het liefst van live muziek genieten tijdens de feestdagen, maar gooit Corona roet in het eten? Gelukkig zijn er nog een aantal corona-proof manieren om op dit moment toch nog van muziek te kunnen genieten. Wij zetten de alternatieven voor u op een rijtje. Lees verder om hier meer over te weten te komen.

Huiskamerconcert: ervaar muziek van dichtbij

Gigstarter maakt het gemakkelijk om live muziek binnen uw eigen muren te brengen. Huiskamerconcerten worden steeds populairder omdat ze een compleet nieuwe muzikale ervaring creëren. Het podium zorgt soms voor een zekere afstand tussen de uitvoerende artiest en het publiek. Daarom hebben huiskamerconcerten een heel bijzondere charme - ze zijn authentiek, persoonlijk en bovenal van dichtbij. Een huiskamerconcert staat niet vast aan een bepaalde gelegenheid. Zo biedt Gigstarter diverse artiesten aan die een super leuk huiskamerconcert kunnen verzorgen. Wil u met een klein groep toch het dak eraf feesten? Neem een kijkje tussen onze dj's. Of wil u uw geliefde verrassen met een akoestisch concert?

Op Gigstarter vind u een grote selectie van professionele en authentieke artiesten. Of u nu op zoek bent naar een huiskameract voor een verjaardagsfeestje, familiebijeenkomst of een romantisch avondje voor twee - op ons platform is er voor elke wens en elk budget wel iets te vinden.


Vind artiesten voor jouw huiskamer concert

Verras uw geliefden met een muzikale video boodschap

Kerstmis staat voor de deur, maar hebt u nog geen idee wat u moet geven aan uw familie en vrienden? Dan hebben wij precies wat u zoekt! Geen saaie cadeaubonnen of geldcadeaus meer - geef een inventieve muzikale boodschap met een persoonlijke video aan jouw dierbaren.

Misschien wil u uw grootouders een heel speciale kerstgroet sturen? Wellicht is uw beste vriendin getrouwd en bent u nog op zoek naar een uniek huwelijkscadeau. Of wil u moed en vertrouwen geven aan een vriend die een moeilijke tijd doormaakt. Vertel het hen met muziek! Check onze singer-songwriters als Arne Bouten voor een speciale boodschap.

verras uw geliefden met een muzikaal cadeau Verras uw geliefden met een muzikaal cadeau

Boek een gepersonaliseerde remix of lied

Haalt u wel eens herinneringen op aan liedjes die u vroeger luisterde met een oude vriend of familielid? Of wil u een gepersonaliseerde remix waarop u uw eigen silent disco feestje kunt houden? Het is tegenwoordig allemaal mogelijk en ook een geweldige oplossing om feest te vieren met de maatregelingen in acht te houden! Op zoek naar een dj voor een toffe mix? Neem een kijkje op het profiel van DJ Sonlo.

Plaatst een oproep voor uw zoektocht

Heeft u de juiste artiest nog niet gevonden, of heeft u simpelweg gewoon geen tijd om te zoeken? Geen probleem, laat het werk maar aan ons over. Start een oproep op Gigstarter. Hoe werkt het? Op onze website kunt u een oproep starten voor uw wensen. U bent slechts een paar klikken verwijderd van het vinden van de perfecte match! Hiervoor geeft u ons de benodigde informatie, bijvoorbeeld het genre of het beschikbare budget. Met de gegevens zoeken wij handmatig een selectie van geschikte artiesten voor u uit. U kunt eenvoudig en direct in contact komen met de geselecteerde artiesten. Niets staat u in de weg om tot een overeenkomst komen - zelfs Corona niet.Plaats een oproep

Gerelateerde artikelen op Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: huiskamerconcert, silent disco, persoonlijk, cadeau, feestdagen