Artiesten die een mijlpaal van 100 boekingen bereiken!

Bij Het Gigstarter Team

Gigstarter is de thuisbasis van meer dan 11.000 artiesten van verschillende genres, formaties en landen. Sommigen van hen zijn gevestigde artiesten, anderen opkomende onafhankelijke muzikanten, en sommigen zijn all-time gebruikersfavorieten. In dit artikel willen we de echte rocksterren van Gigstarter uitlichten, degenen die erin geslaagd zijn om 100 boekingen te bereiken op ons platform. Of het nu gaat om content van hoge kwaliteit, een charmant optreden of ongelofelijke profielfoto's, deze muzikanten zijn erin geslaagd de top te bereiken en wij vinden dat ze jouw aandacht verdienen.

Niveau Chapeau (BE)

Voor Niveau Chapeau begon het allemaal in de straten van België. Ze zetten een drumstel op een pallet, zetten een hoed op en gingen naar verschillende openbare plekken om mensen op te vrolijken met herkenbare deuntjes. En daar in een grote kring van toevallige voorbijgangers werd dit trio geboren. Na de harde leerschool als straatmuzikant is de band uitgegroeid tot een veelgevraagde band voor bruiloften, recepties, jubilea etc. Jazzy melodieën, vloeiende saxofoonklanken en ongelooflijke energie die van het podium afkomt, hebben geholpen om zo hoog te klimmen als ze nu zijn.

Doordat het trio bestond uit de tweeling Suus en Gijs en hun vader Dries, leden van dezelfde familie, hadden ze het voorrecht om te blijven repeteren tijdens de corona lockdowns. In deze periode konden ze professioneel groeien en hun repertoire uitbreiden met jazzstandards. Bovendien nam de band zelfs deel aan verschillende online concerten, wat getuigde van flexibiliteit en bereidheid om zich aan te passen in het belang van de muziek.

Bleusette - Niveau Chapeau - 17/02/2021

Niveau Chapeau registreerde zich in 2018 op Gigstarter en sindsdien zijn ze een waardevol onderdeel van onze community. In totaal heeft de band honderd optredens gehad, met zesenzestig recensies waarin hun optreden werd omschreven als vrolijk, enthousiast en heerlijk.

The Rivals (NL)

Deze band heeft al meerdere keren in onze spotlights gestaan, maar we worden het niet moe om zo'n grote en interessante artiest als The Rivals te noemen. Ze begonnen in 2013/2015 als een middelbare schoolband die muziek maakte en optrad op evenementen zoals Koninginnedag. Nu omschrijven ze zichzelf als "de 5-persoons feestmachine voor elke gelegenheid!". The Rivals probeerden het pad van het schrijven en uitbrengen van nummers, maar uiteindelijk besloten ze dat ze zich puur zouden richten op de commerciële covers in het genre.

Tijdens dit energieke spektakel vol met je favoriete meezingers zullen The Rivals een spoor van verloren stembanden achterlaten! Door gebruik te maken van een indrukwekkende lichtshow in combinatie met de nodige confetti gaat het dak eraf op elk evenement. Corona crisis heeft zijn eigen aanpassingen gemaakt in hun muzikale carrière, maar de artiesten zijn weer op weg naar succes.

DJ AdV (NL)

Van bruiloften tot verjaardagsfeesten en festivals, Gigstarter's populairste DJ AdV zal elk evenement opluisteren met een onvergetelijke muzikale ervaring. Hoewel het begin van zijn carrière ruw en langzaam was door verschillende omstandigheden, gedreven door nieuwsgierigheid en onbeperkte interesse in DJ'en, vond AdV zijn eigen unieke weg naar succesvolle optredens.

Zijn belangrijkste inspiratiebronnen zijn Armin van Buuren, David Guetta en Charlotte de Witte, wat een enorme muzikale speeltuin oplevert. Omdat hij een allround performer is, heeft deze muzikant zijn horizonten en genres kunnen verbreden, van privé EDM-feestjes tot grappige bruiloften.

Promo Video DJ AdV

Zijn profiel werd al in 2019 goedgekeurd en sindsdien zijn mensen helemaal weg van de manier waarop DJ AdV werkt en mensenmassa's vermaakt. De belangrijkste boodschap die deze artiest uitdraagt is "Blijf bij jezelf en probeer je te onderscheiden van anderen". Daarom bereikte de muzikant in minder dan 4 jaar 118 boekingen met ons platform en bracht hij vreugde aan duizenden mensen.

Copy Cat (NL)

De laatste muzikant die deze grote mijlpaal deelde met Gigstarter is Copycat! Deze Nederlandse coverband is op dit moment onze meest geboekte artiest op het platform en is daarmee een van de toppers geworden voor onze boekers. De eigentijdse coverband bestaat uit 5 topmuzikanten, wiens optredens zo meeslepend en leuk zijn dat je er geen genoeg van kunt krijgen. CopyCat speelde vroeger als de Amstel band en Heineken band en voegde hun eigen speciale touch toe aan elke show. De samenwerking met bekende artiesten als Blof en Ellen ten Damme laat hun talent en veelzijdigheid nog eens extra zien. Het is geen wonder dat ze een absolute favoriet zijn bij boekers met de 141 optredens achter hun naam.

End of Summer Party Pantarhei Vlissingen in the Beach


Deze succesvolle artiesten laten harten smelten en voorzien elk evenement van geluid van hoge kwaliteit en onvergetelijke herinneringen. Gigstarter is er trots op dat deze muzikanten deel uitmaken van de community. Op dit moment bereiken veel andere artiesten de mijlpaal van 100 boekingen. Houd onze blog in de gaten om nieuwe gezichten te zien met zo'n waardevolle prestatie


Related articles on Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: 100 boekingen, live muziek, artiesten, bands, dj, topmuzikanten