Gigstarter on Tour op pad in Parijs

Door Het Gigstarter Team op 27-07-2018

Elke 14 juli is de nationale feestdag van Frankrijk. Op deze dag memoreert het land de bestorming van de Bastille die een keerpunt was in de Franse revolutie. Deze feestelijke dag wordt natuurlijk gevierd met muziek in al zijn vormen en stijlen, zoals jazz en elektronische muziek. Het Gigstarter Team was erbij!

Twee dagen gekte in het hart van de Franse hoofdstad

Een typisch gebruik op 14 juli is om naar de militaire parade op de Champs-Elysee te gaan. Een ander geweldig evenement dat u moet meemaken, is het vuurwerk van de Eiffeltoren in de avond. Maar dat was niet alles! We bezochten veel clubs vol muziek zoals L'Arc naast de Arc de Triomphe. En op zondag was de finale van het WK waar Frankrijk met 4-2 won van Kroatië. Het Franse volk weet een overwinning te vieren! Bekijk het allemaal in onze gloednieuwe Vlog.



In Parijs tijdens 14 Juli en de finale van de Wereldbeker. Meer Gigstarter Vlogs

Boek een act!

Wilt u artiesten voor uw eigen evenement boeken? U kunt onze Nederlandse database hier bekijken: https://www.gigstarter.be

Andere Blogs van Gigstarter:
Nieuwe trend in Europa, opkomst van de privé evenementen
About us

Benieuwd naar de populairste Gigstarter artiesten? Schrijf je in voor de kwartaal nieuwsbrief!

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: gigstarter, parijs, muziek, wereldcup