Online Boekingsbureau in België

Bij Het Gigstarter Team

Gigstarter is het grootste online doe-het-zelf boekingsbureau van de Benelux. Als artiest maakt u gratis een profiel aan van uw act. Potentiële opdrachtgevers en boekers kunnen op ons online boekingsbureau direct contact opnemen met u als artiest. Ze betalen geen commissie kosten, de opbrengsten van het optreden gaan direct naar u als artiest. Waar wacht u nog op? Schrijf u in als artiest op Gigstarter!

Meld u nu gratis aan op Gigstarter

Fotogigstarter

Hoe u meer optredens kunt krijgen als artiest op het online boekingsbureau

Gigstarter helpt bands, soloartiesten en DJ's om meer optredens te krijgen. De slogan van Gigstarter is dan ook: minder gedoe, meer muziek. Wanneer een artiest, een DJ of een band zich aanmeldt bij Gigstarter, kunnen de boekers contact opnemen met de artiesten om ze te boeken voor een optreden. Via het platform van Gigstarter kunnen boekers en artiesten direct alle voorwaarden van het optreden bespreken.

Het verdienmodel van het online boekingsbureau Gigstarter

Een van de veel gestelde vragen over ons online doe-het-zelf boekingsbureau gaat over het verdienmodel van Gigstarter. Artiesten en boekers het platform gratis kunnen gebruiken. De inkomsten van Gigstarter komen uit de PRO lidmaatschappen die artiesten optioneel kunnen afnemen. Het is gratis om op Gigstarter te staan als artiest maar met het PRO lidmaatschap heeft u vele voordelen op ons online boekingsbureau.

onlinewebsite

Makkelijk te vinden via het online boekingsbureau

Via Gigstarter bent u gemakkelijk te vinden voor allerlei soorten boekers en opdrachtgevers. Ons online boekingssysteem is populair bij o.a. programmeurs, particulieren en bedrijven door heel het land. Plaats dus uw profiel op het platform en kom in contact met deze partijen die meer live muziek op hun event willen hebben. Gigstarter is er voor u als artiest dus schrijf u in.
Maak een profiel aan op Gigstarter

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: boekingsbureau