Optredens regelen als muzikant

Door Het Gigstarter Team op 07-03-2018

Bent u een artiest en wilt u meer optredens regelen? Schrijf u dan in op Gigstarter, de grootste marktplaats voor live muziek van de Benelux. Optredens en potentiele gigs komen binnen doordat opdrachtgevers uw profiel zien op het platform. Dit contact met de opdrachtgevers over optredens kunt u vanaf nu zelf regelen via Gigstarter.

Meldt u nu gratis aan op Gigstarter

Fotogigstarter

Optredens regelen

Via Gigstarter regelt u heel eenvoudig zelf uw optredens. U maakt een profiel aan op het platform waarop per maand honderden boekers kijken of er een geschikte act is voor hun event. Door een compleet profiel te hebben wordt u gemakkelijker gevonden door de opdrachtgevers.

DIY boekingen en optredens

Tegenwoordig kan u als artiest heel veel zelf. Van uw promotiemateriaal maken tot aan uw band samenstellen. Maar vanaf nu dus ook uw optredens online regelen. Bij Gigstarter vragen we geen commissie voor optredens en is het gratis om een profiel te maken.

onlinewebsite

Makkelijk te vinden voor optredens

Via Gigstarter bent uw gemakkelijk te vinden voor allerlei soorten boekers en opdrachtgevers. Ons online boekingssysteem is populair bij o.a. programmeurs, particulieren en bedrijven door heel het land. Plaats dus uw profiel op het platform en kom in contact met deze partijen die meer live muziek op hun event willen hebben. Gigstarter is er voor u als artiest dus schrijf u in.

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: belgie, optredens, regelen