Stem nu op uw favoriete artiest & DJ!

Bij Het Gigstarter team

Ook al worden de muziek- en evenementensector dit jaar zwaar getroffen door de pandemie, gaan we toch gewoon door met het vermaken van onze community en ondertussen onze artiesten uit te dagen en te promoten. Meer dan 160 artiesten uit 8 landen deden mee aan onze competitie DJ en Artist of the Year 2020. Na de preselectie strijden er nog slechts 30 acts (bands, solo's, duo's) en 10 DJ's. Stem op uw favoriete act en DJ op hun Gigstarter-profiel. De 3 acts en 3 DJ's die de meeste stemmen krijgen, gaan naar de finale op 10 december!

Stem nu

De 30 acts: bands, ensembles en solo artiesten

De 3 artiesten met de meeste stemmen gaan naar de finale en zullen proberen de Gigstarter Artist of the year award en een cheque van 1000 euro te winnen:

  • Bands

Handshake
Donato Matola Modern Jazz Group
Devonport
La Revolución Del Mono
PanKart
Dario Distasi
Sin Mala Intención
Breakpoint Nine
Dubblestandart
Malamanera

  • Ensembles (duo, trio)

QARA
Fuga Caleido
Dos Chicos
Helena Camps
Clé de Fra
The Scotty Bullock Trio
MAY AND JUNE
BMI goes India

  • Solo artiesten

JXCK
Simone Eversdijk
Ant Utama
Jeremy Olivier
Eva Auad
Álex Solano
Salvador Beltran
Young Villian
Marley Wildthing
Pamela Magal
MIRIAM LUNA
TUDYKA

De 10 DJs

De 3 DJ met de meeste stemmen gaan naar de finale en maken kans om DJ van het Jaar te worden en een cheque van 500 euro te winnen:
NOTKOMUSIC
LLout
Alexey Grankowsky
Gray n Bald
Larry7
MITCH B.DJ
Sascha Dive
B-LINQ
Vicky Merlino
DJ BatuCada43 / Feest DJ's 2Drive

Hoe kan je stemmen?

Om dit te doen, hoef je alleen maar het Gigstarter-profiel van je favoriete DJ/artiest te bezoeken en op ''stemmen'' te klikken. Om fraude te voorkomen, moet u inloggen met uw Facebook-account om op uw favoriete DJ en artiest te stemmen.
De keuze tussen alle acts kan moeilijk zijn en daarom is het mogelijk om op meerdere artiesten te stemmen. Het is echter alleen mogelijk om eenmaal op de zelfde artiest te stemmen. Als u technische problemen ondervindt, aarzel dan niet om van browser te wijzigen.

Toon en deel uw steun op social media, tag uw favoriete artiest en Gigstarter!
Als we fraude ontdekken met betrekking tot het stemmen, wordt de artiest/DJ onmiddellijk gediskwalificeerd voor de wedstrijd.
Als je vragen hebt over de wedstrijd, mail dan gerust solene@gigstarter.nl!

Check de shortlist en stem nu

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: shortlist, preselectie, dj, artiesten, competitie