Gigstarter Artist of the Year 2018: Stoned Therapists

Door Het Gigstarter Team op 12-12-2018

Na een competitie met meer dan 300 participerende Gigstarter acts was het tijd voor de finale, er zijn drie finalisten gekozen om op te treden tijdens de Gigstarter Artist of the Year Final 2018. Daarnaast heeft de Spaanse DJ Frank Gomez de titel DJ of the Year veroverd.

De Finale

De finalisten hebben het een onvergetelijke avond gemaakt met hun optredens. De avond was gevuld met energieke blues band Buckwood MOJO, de getalenteerde rockers Stoned Therapists en de publieksprijs winnaar The SoulPhoenixs. De jury heeft besloten dat de Franse rockband Stoned Therapists de Gigstarter Artist of the Year 2018 is. Wij zijn trots dat we zulke getalenteerde bands op ons platform hebben staan!

stonedStoned Therapists, Artist of the Year 2018

Bedankt allemaal!

Speciaal bedankt naar iedereen die dit evenement mogelijk heeft gemaakt: Sugar Factory, Mirek Walton Music, the jury André Dodde (Musicmaker), Anthony Marck Amirkhan (Anthonydrums, Silver Note Studios), Dean and the Moonboys, photographer Daan Koenderink, DJ Joe Bailar and Julio Pijnappel. En natuurlijk, alle muziekliefhebbers die naar de Sugar Factory zijn gekomen!

buckwoodBuckwood MOJO aan het optreden tijdens de finale

Crossing borders

Gigstarter en haar artiesten zijn bezig met het oversteken van de EU grenzen, bedankt naar de European Commission Horizon 2020 research and innovation program. Dit evenement laat de potentie en belangen zien van Europese acts die reizen en optreden in verschillende landen in de EU. De internationale power van livemuziek!

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: final, stoned therapists, gigstarter