The Happy Suspended geeft u een schop onder de kont

Door Het Gigstarter Team op 19-05-2020

Al enkele weken ben ik vastgegroeid aan mijn bureaustoel. Door de lockdown moeten we in Europa massaal thuis blijven, en dit leidt in alle landen tot een afname aan beweging bij mensen. Gelukkig is daar de vrolijke ska-band The Happy Suspended uit Gent om iedereen een muzikale schop onder de kont te geven met de net uitgebrachte debuut EP ‘Freaks In Harmony’.

Gigstarter Artist of the Year
Afgelopen December won de 7 koppige band de Gigstarter Artist of the Year Award 2019 na een daverend optreden in de Melkweg te Amsterdam. Met een tomeloze energie en enorm vermakelijke show kon de jury niet om The Happy Suspended heen en wonnen ze de competitie. Het is vaak lastig om als energieke live band je muziek over te brengen bij de opnames. In het geval van deze debuut EP is dat uitstekend gelukt.



The Happy Suspended - In A Bar

Een feest met blazers
Mijn favoriete nummer op de EP is het nummer ‘In A Bar’ die vele muzikale elementen heeft en je in een snel tempo overal in de kamer heen sleept. Een van de prijsnummers van liveshows is hiermee goed gevangen. De band heeft vele blazers en die komen allemaal tot ze recht in dit nummer, een feest om te horen! Met deze EP kom ik na maanden in lockdown eindelijk uit mijn stoel en in beweging. En ik kan niet wachten om weer een show van deze band te kunnen zien om een echt feest te bouwen.



De hele EP 'Freaks in Harmony van The Happy Suspended

Gerelateerde blogs van Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: gigstarter, happy, gent