Eerlijke & duurzame muziek

Maak de wereld een stukje groener

The Green Branch is onze partner in CO2 compensatie en moedigt bedrijven en particulieren aan om deel te nemen aan het herstel van landschappen en herbebossingsprojecten wereldwijd. Zo maken we plaats voor positieve verandering! Met uw hulp kan The Green Branch aangetast land herstellen door bomen te planten over de hele wereld. Dit haalt actief CO2 uit de atmosfeer en wordt het opgeslagen in de bomen en grond. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Ik wil dat mijn evenement milieuvriendelijk wordt

Hoeveel mensen komen er naar het evenement? personen

Om het evenement milieuvriendelijk te maken wil ik 0 euro bijdragen en 0 kilo CO2 compenseren.

Maak livemuziek toegankelijk voor iedereen

Door Gigstarter te gebruiken boekt u een artiest zonder enige commissie te betalen.

Een klein team van muziekfanaten zet zich elke dag in om Gigstarter draaiende te houden. We steken veel energie in het benaderen van opdrachtgevers om hen vervolgens te koppelen aan enthousiaste artiesten zoals uzelf. Om live muziek echt toegankelijk te maken voor iedereen vinden wij dat boekingskosten moeten worden afgeschaft. U kunt ons en onze community van onafhankelijke artiesten helpen door ons te steunen.

Minder gedoe. Meer muziek

P.S. Wij zijn aan het crowdfunden! Als je meer wilt weten over wat onze plannen zijn in de nabije toekomst kan je onze pagina bekijken en investeren op CrowdAboutNow.

Crowfund banner

Ik steun de missie van Gigstarter

Kies het bedrag

Totaal

GreenBranch
0 00
Gigstarter Donation
5 00
Transactiekosten
2 00