Mozes Rosenberg Trio

  (1)
  • Groupe   /   Nuenen
  • #Jazz #World music #Bossa nova
  • Inspirations Dizzy Gillespie, Charlie Parker, Charles Mingus
  • 1 réservation vérifiée

Estimation €3500 - €7000

Envoyez un message personnel à Mozes Rosenberg Trio

Vérifier la disponibilité
Mozes Rosenberg Trio, Jazz, Wereldmuziek, Bossa nova band

Mozes Rosenberg werd geboren in een familie van musici en begon op jonge leeftijd van 6 jaar met gitaarspelen. Hij leerde van zijn vader, broer en ooms o.a het Rosenberg Trio, die de Nederlandse Sinti-jazzstijl oprichtten. Hij heeft opgetreden op internationale festivals, waaronder het North Sea Jazz Festival en het International Django Festival, en heeft een unieke stijl die traditioneel Nederlands spel combineert met eigentijdse frasering en licks. Met onmiskenbare virtuositeit en een natuurlijk gevoel voor swingmuziek is Mozes een ster in de wereld van Gipsy Jazz.

Maak kennis met het sensationele Mozes Rosenberg Trio!
Met hun unieke mix van traditionele jazz en de rijke klanken van Romani-muziek zullen ze zeker het publiek van alle leeftijden betoveren en verrukken.

Met de ongelooflijke gitaarvaardigheden van Mozes Rosenberg, het hypnotiserende ritmegitaarwerk van Daniel Rosenberg en de krachtige contrabaspuls van Daniel Gueli brengt dit trio een unieke energie in elke voorstelling.

Het Mozes Rosenberg Trio brengt origineel materiaal en een frisse kijk op klassieke nummers. Hun optredens zijn een reis door de tijd en brengen de luisteraars ook terug naar het gouden tijdperk van Django Reinhardt. Met hun virtuoze improvisaties en dynamische ritmes zal het Mozes Rosenberg Trio je meenemen naar een wereld van passie en opwinding.

Maak je klaar om meegenomen te worden op een muzikale reis die je nooit zult vergeten met het Mozes Rosenberg Trio!

Avis

Par sur 31/12/2015

Wow, beter dan dit wordt het niet. Wat een muzikanten en wat een passie. Zeker een aanrader om te boeken voor festivals of in te huren voor een borrel of feest. Jaco Pastorius meets Charles Mingus. Deze heren stonden op onze FunkMis. Hopelijk in 2016 nog een keer. Echt fantastisch!

Contact

Mozes Rosenberg Trio, Jazz, Wereldmuziek, Bossa nova band

Envoyez un message si vous êtes intéressé(e) - daniel

Pourquoi programmer des artistes avec Gigstarter?

Réservez gratuitement

Gigstarter ne facture aucun frais de réservation. Les artistes nous apportent leur soutien à travers la souscription optionnelle.

Tout est possible

On peut discuter de tout avec les artistes, de l'équipement sonore aux méthodes de paiement.

Aider l'artiste

Programmer un artiste améliore sa notoriété et vos retours aident les futurs organisateurs.


Gigstarter parle de Mozes Rosenberg Trio

Mozes Rosenberg Trio est un groupe de Nuenen. Mozes Rosenberg Trio joue de la musique Jazz, Wereldmuziek & Bossa nova. Mozes Rosenberg Trio a eu 1 réservation vérifiée avec Gigstarter depuis son inscription le 30/12/2015.

La musique de Mozes Rosenberg Trio est influencée par Dizzy Gillespie, Charlie Parker, Charles Mingus. Le répertoire de Mozes Rosenberg Trio se compose de reprises & compositions.

Les performances de Mozes Rosenberg Trio sont appréciées. La note moyenne est de 4.5 sur 5 étoiles, basée sur un avis d'anciens clients.

Mozes Rosenberg Trio a un prix de €3500 - €7000 pour ses concerts. Gardez en tête que certains paramètres tels que l'équipement nécessaire et les frais de voyage peuvent augmenter le prix. N'hésitez pas à contacter l'artiste !