Wilt u dat artiesten u benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor u

Uit de beschikbare artiesten kiest u de beste match

Plaats een oproep

House DJ huren & boeken

Ben je op zoek naar een House DJ voor jouw festival, bedrijfsevenement of prive-feest? Gigstarter heeft het grootste overzicht van artiesten in Nederland. Via Gigstarter zijn dus er ook talloze house DJs te huren en te boeken voor elke gelegenheid.

Huur een house DJ

House DJs doen het goed op allerlei gelegenheden, van verjaardagsfeesten (vooral van jongeren) tot hippe bedrijfsfeesten en grote festivals. Huur jouw house DJ gemakkelijk en veilig via Gigstarter.

Wat is house muziek?

House muziek is een genre van electronische muziek die zijn oorspong vindt in Chicago begin jaren '80. De muziek werd zeer populair in Chicago, en rond 1984 verspreidde het House virus zich naar andere steden in Amerika, zoals Detroit, New York etc. Enkele jaren later werd het House genre ook populair in Europa. House muziek heeft een blijvende invloed achtergelaten en heeft geleid tot talloze subgenres, waaronder deep house, acid house en electro swing.

Hoe boek ik een House DJ?

Je kan een House DJ boeken via Gigstarter. Hieronder zie je een overzicht van House DJs die zich gratis bij Gigstarter hebben ingeschreven en die ook zonder extra kosten te boeken zijn. Bekijk de artiesten in de lijst, check de prijsindicatie, luister naar hun muziek, bekijk hun filmpjes, en bepaal welke DJ aan jouw wensen voldoet. Als je een leuke DJ gevonden hebt kan je een vrijblijvende offerteaanvraag plaatsen door op het artiestenprofiel op de knop Persoonlijk contact te klikken. Als je met nog meer gemak een House DJ wilt huren, dan kan je een oproep plaatsen en aangeven dat je naar een House DJ op zoek bent. Wij zullen de aangesloten House artiesten dan vragen of ze beschikbaar zijn op de datum van jouw evenement, en voor het aangegeven budget.