Dieter Van obberghen

Indicatie €200 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Dieter Van obberghen

Check beschikbaarheid
Dieter Van obberghen, Klassiek, Singer-songwriter, Minimal soloartist

Bezeten door geluiden, klanken en trillingen, leert Dieter op zijn muzikale queeste de kracht van muziek als medium ervaren. Van jongs af aan musiceert hij met alles wat geluid maakt, klank voortbrengt en trilling veroorzaakt. Meer en meer beschouwt hij muziek minder als een doel, maar als steun en toeverlaat tijdens het onderweg zijn.
Hoe meer ervaring hij verzamelt, hoe meer hij die wil delen met anderen. Als intuïtief multi-instrumentalist bespeelt hij voornamelijk etnische en andere akoestische instrumenten en gebruikt hij zijn stem. Hij speelt zowel voor ongeboren als pasgeboren en herboren publiek, dus jong en oud, kan bij hem terecht.

Muziek

Welkom Verdwijning

E5-basis (gitaar)

F (piano)

Reviews

Boek Dieter Van obberghen en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Dieter Van obberghen, Klassiek, Singer-songwriter, Minimal soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Dieter

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dieter Van obberghen

Dieter Van obberghen is een solo-artiest uit Gent. Dieter Van obberghen maakt vooral muziek in de genres Klassiek, Minimal & Singer-songwriter. Dieter Van obberghen heeft sinds de inschrijving op 26/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dieter Van obberghen klinkt als: Arco Pärt, Zbigniew Preisner, Ludovico Einaudi, Wim Mertens. Het repertoire van Dieter Van obberghen bestaat uit alleen eigen werk.

Dieter Van obberghen hanteert een richtprijs van €200 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.