Pieter Cooreman

  (4)

Indicatie €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Pieter Cooreman

Check beschikbaarheid
Pieter Cooreman, Akoestisch, Country, Singer-songwriter soloartist

Deze Nederlandstalige laatbloeier werd voorjaar 2022 de eerste laureaat van de wedstrijd Joe Lage Landen Ster en stond later die zomer op het podium van Tien Om Te Zien. Na een al eerder succesvol avontuur in The Voice Van Vlaanderen (Team Natalia 2017) is Pieter goed op weg een vaste waarde en naam te worden in het Nederpop genre met een ruim repertoire aan zowel eigen nummers als covers.

Muziek

Eén woord na een ander

Kon ik je nu maar kussen

Ik schrijf een lied

Foto's

Reviews

Door op 19/10/2022

Pieter sprong in voor een andere artiest die moest annuleren. Vanaf de start was er een vlot en professioneel contact. Pieter speelde goed in op de verwachtingen en gaf inspraak in de setlist. Het optreden werd een echt succes, vooral door zijn mooie stem, maar ook door Pieters enthousiaste stijl om het publiek te betrekken. Iedereen was in de wolken over het optreden, zeker voor herhaling vatbaar!

Door op 23/09/2022

We hebben de eer gehad Pieter Cooreman al een aantal keer te kunnen boeken voor een optreden in Café Jazz in Tielt-Winge. Pieter weet de ambiance zeker binnen te brengen. Een portfolio van zowel eigen geschreven nummers als covers en leuke meezingers. Zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Pieter brengt met enthousiasme zijn passie voor muziek volledig over naar het publiek. Van voorbereiding tot afronding, alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Super fijn om samen te werken met deze ster, Pieter is een man met een warm hart. Zeker 100% een aanrader om te boeken!

Door op 22/09/2022

We zijn vorig jaar eerder toevallig in contact gekomen met Pieter nadat het bandje dat we geboekt hadden op het laatste moment had afgezegd. Achteraf bekeken, gelukkig maar!
Van het moment dat Pieter binnenkwam wisten we dat het goed zat. Het was een 'perfect fit' voor ons klein, gezellig eventje tvv het goede doel. Pieter is een warme man, met een warm hart én een warme stem. De liefde voor muziek straalt gewoon van hem af. Je voelt dat wat hij zingt ook echt vanuit een buikgevoel komt. Hij bracht (nu al het tweede jaar op rij) met zijn repertoire de sfeer in de tent, maar ook zijn meer gevoelige nummers konden het publiek bekoren. Pieter is een veelzijdig artiest die ik iedereen meer dan 100% kan aanraden. Ik hoop dat we nog lang kunnen samenwerken met deze “Lage Landen Ster” !

Contact

Pieter Cooreman, Akoestisch, Country, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Pieter

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Pieter Cooreman

Pieter Cooreman is een solo-artiest uit Lubbeek. Pieter Cooreman maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Country & Singer-songwriter. Pieter Cooreman heeft sinds de inschrijving op 21/08/2022 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Pieter Cooreman klinkt als: Louis Neefs, Mama's jasje, Bart Herman, maar vooral als mezelf.. Het repertoire van Pieter Cooreman bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Pieter Cooreman krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Pieter Cooreman hanteert een richtprijs van €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.