Dominique

  (3)
  • Soloartiest   /   Helchteren
  • #Pop #Rock #Allround
  • Klinkt als Prince, Bruce Springsteen, Bon Jovi, David Bowie, Stevie Wonder
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Dominique

Check beschikbaarheid
Dominique, Pop, Rock, Allround soloartist

Wie zich aan een avondje Dominique Akoestisch waagt zal zich zeker goed amuseren. Hits uit de jaren 80, 90 en heden passeren de revue. Zijn stem laat je niet onberoerd. Wat hees, hier en daar een grain en een warme klankkleur zorgen, zeker bij emotionele songs, voor kippenvelmomenten.
Onder het mom "een goed nummer heeft geen uitgebreide arrangementen nodig" bewijst Dominique dat de puurheid van een nummer volstaat om tot de essentie van muziek te komen of het nu op de achtergrond is of 'on stage' de liefde voor de klassiekers spat er altijd vanaf bij deze ras entertainer.

Muziek

Dominique Akoestisch

Dominique Akoestisch

Dominique Akoestisch

Foto's

Reviews

Door op 09/09/2021

We namen contact op en kregen dadelijk respons. Het was voor alle genodigden een super en sfeervol optreden. Het repertoire paste perfect bij hetgeen we zochten. Hij heeft zelf de openingsdans muzikaal opgeleefd met het nummer dat we aangevraagd hadden. Een super en Sfeervol optreden met machtig gitaarwerk ! Een echte aanrader

Door op 25/07/2021

Super van genoten! Toffe gast! Top stem! Zeker voor herhaling vatbaar. Heeft het weekend een speciale toets gegeven.

Door op 22/06/2021

Van het begin tot het einde een geweldige ervaring. Een vlotte en duidelijke communicatie. Een fantastisch optreden op maat. De technische uitrusting ook volledig in orde waardoor het geluid ook perfect was. Een absolute aanrader als live performer

Contact

Dominique, Pop, Rock, Allround soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - heidi

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dominique

Dominique is een solo-artiest uit Helchteren. Dominique maakt vooral muziek in de genres Pop, Rock & Allround. Dominique heeft sinds de inschrijving op 06/11/2018 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dominique klinkt als: Prince, Bruce Springsteen, Bon Jovi, David Bowie, Stevie Wonder. Het repertoire van Dominique bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Dominique krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Dominique hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.