Dominique

  (14)
  • Soloartiest   /   Helchteren
  • #Pop #80s #Allround
  • Klinkt als Prince, Bruce Springsteen, Bon Jovi, David Bowie, Stevie Wonder
  • 16 geverifieerde boekingen

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Dominique

Check beschikbaarheid
Dominique, Pop, 80s, Allround soloartist

Wie zich aan een avondje Dominique waagt zal zich zeker goed amuseren. Hits vooral uit de jaren 80 met bakken energie en leuke gitaarrifs. Zijn stem laat je niet onberoerd, zeker bij emotionele songs, zorgt dit voor kippenvelmomenten.
De setlist gaat van David Bowie, Prince, Bruce Springsteen tot Van Halen…
Met zijn ervaring als studiomuzikant en gitarist bij bekende artiesten als Marco Borsato, Kid Safari en Paul Michiels weet hij een show te brengen vol entertainment.
Neem gerust vrijblijvend contact op.

Muziek

Dominique Akoestisch

Dominique Akoestisch

Dominique Akoestisch

Foto's

Reviews

Door op 12/09/2022

Super geregeld! Alles volgens afspraak verlopen! Een top namiddag en avond beleefd ! We hebben ons super goed geamuseerd. 
Hij heeft een fantastische stem en zijn repertoire is helemaal in orde hij heeft een enorme keuze. De 2de keer dat we hem boeken en weer nieuwe nummers Chapeau echt top !!!

Door op 18/08/2022

Wat hebben wij allemaal fantastisch genoten van het optreden van Dominique. Vanaf het eerste moment was de sfeer super. Lekker genieten, meezingen en dansen helemaal terug naar de goeie tijd jaren 80, 90 het was echt top Dominique nogmaals bedankt voor je geweldige optreden !!!

Door op 19/07/2022

Heel vlotte communicatie. Het optreden is super verlopen, volledig op maat gelijk we hadden afgesproken. Dominique is een zeer goede muzikant en top kerel. Een bevriend koppel heeft hem alvast opnieuw geboekt het was een fantastische avond.

Contact

Dominique, Pop, 80s, Allround soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - heidi

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dominique

Dominique is een solo-artiest uit Helchteren. Dominique maakt vooral muziek in de genres Pop, 80s & Allround. Dominique heeft sinds de inschrijving op 06/11/2018 in totaal 16 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dominique klinkt als: Prince, Bruce Springsteen, Bon Jovi, David Bowie, Stevie Wonder. Het repertoire van Dominique bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Dominique krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 14 reviews.

Dominique hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.