Kampa Kampa!

  (1)
  • Ensemble   /   Mechelen
  • #Wereldmuziek #Chanson #Latin
  • Klinkt als Zaz / Piazzolla / Brel / Branco / Gardel / Piaf
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €1250

Stuur een persoonlijk bericht naar Kampa Kampa!

Check beschikbaarheid
Kampa Kampa!, Wereldmuziek, Chanson, Latin ensemble

Kampa Kampa! is een kwartet met een eigenzinnig geluid. Ze brengen muziek die swingt, ontroert, beweegt en leeft. Op geheel eigen wijze geven ze vorm aan Argentijnse tango's, Franse chansons, zuiderse ritmes en verhalende luisterliedjes. Eigen werk wordt afgewisseld met interpretaties van bekende en minder bekende muziek uit vele windstreken. Kampa Kampa! bestaat uit Dina Verheyden (zang, klarinet), Roel François (gitaar), Rik Lenaerts (contrabas) en Richard de Waardt (accordeon)

Muziek

Cunita

Garufa

Oeptsie Baptsie

Reviews

Door op 06/07/2017

We kijken terug op een fantastisch optreden met Kampa Kampa! De sfeer zat er meteen goed in en er was heel veel belangstelling.
De avond verliep zeer gevarieerd en het programma had een goede opbouw. Alles werd goed en verstaanbaar toegelicht. Een zeer professionele band, die ik ieder kan aanraden. Wij zien ze in ieder geval nog graag een keer terug!

Contact

Kampa Kampa!, Wereldmuziek, Chanson, Latin ensemble

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Richard

Gigstarter over Kampa Kampa!

Kampa Kampa! is een ensemble uit Mechelen. Kampa Kampa! speelt muziek in de stijlen Chanson, Latin & Wereldmuziek. Kampa Kampa! heeft sinds de inschrijving op 27/04/2015 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Kampa Kampa! klinkt als: Zaz / Piazzolla / Brel / Branco / Gardel / Piaf. Het repertoire van Kampa Kampa! bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Kampa Kampa! krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

Kampa Kampa! hanteert een richtprijs van €400 - €1250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.