Little Dixie

  (16)

Indicatie €200 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Little Dixie

Check beschikbaarheid
Little Dixie, Coverband, Allround, Akoestisch ensemble

Little Dixie is een originele mobiele act die zorgt voor ambiance op alle soorten evenementen, van straatanimatie, tuinfeesten tot bedrijfsrecepties. Met een zeer uitgebreid en gevarieerd repertoire brengt dit duo iedereen in feeststemming. Ze verzorgden sedert 2013 reeds meer dan 600 optredens. Een meerwaarde voor elk feest! Prijs: €200 voor het eerste uur en €50 per extra half uur. Vervoersonkosten: 0,50/km vanuit Lokeren (op factuur).
Angela Campbell: zang, banjolele en kazoo Erik Van Eetvelde: bastuba en percussie.

Muziek

Johnny B Goode

Blueberry Hill

Jambalaya

Foto's

Reviews

Door op 28/01/2020

Beste little Dixie was een zeer goed optreden. Ideaal voor onze receptie. Gevarieerde muziek. Waren flexibel en paste zich aan voor ons programma.

Door op 30/12/2019

contact: prima --- verloop: aangenaam afwwisselende muziek -- bindteksten tussentijds: mooi aagebracht --- krotom een mooie muzikale namiddag tot tevredenheid van de aanwezigen -- we zullen dit verder aanbevelen in de OKRA familie --- verder nog veel succes gewenst vanwege OKRA Tielrode --- tot een volgende keer

Door op 15/12/2019

Alles is verlopen zoals het afgesproken was. Hebben zich op onze vraag aangepast omdat we een beetje achter zaten op schema. Hoofdschotel was pas afgelopen, te vroeg om de koffie onmiddellijk te laten volgen. Ze hebben dan in plaats van zonder pauze te spelen voor ons een pauze ingelast waarin we dan de koffie konden serveren.

Optredens van Little Dixie

Meer optredens

Contact

Little Dixie, Coverband, Allround, Akoestisch ensemble

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Erik

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Little Dixie

Little Dixie is een ensemble uit Lokeren. Little Dixie speelt muziek in de stijlen Coverband, Allround & Akoestisch. Little Dixie heeft sinds de inschrijving op 11/08/2019 in totaal 25 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Little Dixie klinkt als: Dixielandband. Het repertoire van Little Dixie bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Little Dixie krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 16 reviews.

Little Dixie hanteert een richtprijs van €200 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.