Cocktail Shakers

  (10)
  • Band   /   Schelle
  • #Coverband #80s #90s
  • Klinkt als Mariah Carey, Jennifer Lopez, Dua Lipa, Salt-N-Pepa, En Vogue, Beyonce, Shakira, Madonna, Sade, Diana Krall, Kylie Minogue, Janet Jackson, Anastacia, The Supremes, Ladies of Soul, Adele,whitney houston
  • 14 geverifieerde boekingen

Indicatie €850 - €998

Stuur een persoonlijk bericht naar Cocktail Shakers

Check beschikbaarheid
Cocktail Shakers, Coverband, 80s, 90s band

Hun grootste troef is het spelen van verschillende stijlen waardoor ze inzetbaar zijn op alle mogelijke feesten en events.

Op recepties of het begin van uw feest steken ze herkenbare liedjes in een 'jazzy' kleedje, ideale luistermuziek die u onmiddellijk in de juiste sfeer brengt.

Hebben jullie zin om te dansen, dan kan dit perfect. Latin, Disco, RnB, 80s, 90s en de laatste hits passeren de revue.

Combineer de verschillende stijlen voor een avondvullend programma.

Muziek

Walking on Sunshine - Jazzy

Latin Mix (Havana Seniorita)

Man in the mirror - Funky

Foto's

Reviews

Door op 29/08/2022

We boekten de Cocktail Shakers voor ons trouwfeest na ze op een ander trouwfeest gezien te hebben. Communicatie met Kristof verliep prima en alles rond het optreden werd goed geregeld en ze waren flexibel (en geduldig en meedenkend :-)) rond de invulling van de avond. We begonnen iets rustiger tijdens het eten, daarna werd het feest zeer mooi op gang getrokken. Toki is een heel sterke frontvrouw met een geweldige stem, de band speelt geweldig, het repertoire is ideaal om iedereen aan het feest te krijgen en op het einde keken ze ook niet op de klok :-). Voor een set van enkele uren die zo professioneel wordt uitgevoerd, doe je met deze band een gouden zaak!

Door op 13/06/2022

Wat een band! Ze hebben ons feest onvergetelijk gemaakt. We hadden ze op goed geluk geboekt via gigastarter en ze hebben al onze verwachtingen overtroffen. Als we nog eens een groot feest geven dan is deze groep het eerste wat we boeken !!!Birgit en André

Door op 29/05/2022

Super zangeres, muzikanten. Zij hebben gezorgd voor een schitterende sfeer, ambience en mij een geslaagd feest bezorgd. Veel positieve complimenten van mijn gasten.
Cocktail shakers..heeeeel erg bedankt.

Contact

Cocktail Shakers, Coverband, 80s, 90s band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Kristof

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Cocktail Shakers

Cocktail Shakers is een band uit Schelle. Cocktail Shakers speelt muziek in de genres Coverband, 80s & 90s. Cocktail Shakers heeft sinds de inschrijving op 18/03/2019 in totaal 14 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Cocktail Shakers klinkt als: Mariah Carey, Jennifer Lopez, Dua Lipa, Salt-N-Pepa, En Vogue, Beyonce, Shakira, Madonna, Sade, Diana Krall, Kylie Minogue, Janet Jackson, Anastacia, The Supremes, Ladies of Soul, Adele,whitney houston. Het repertoire van Cocktail Shakers bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Cocktail Shakers krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 10 reviews.

Cocktail Shakers hanteert een richtprijs van €850 - €998 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.