Cocktail Shakers

  (15)
  • Band   /   Schelle
  • #Coverband #Pop #90s
  • Klinkt als whitney houston, Jennifer Lopez, Dua Lipa, Salt-N-Pepa, En Vogue, Beyonce, Shakira, Madonna, Sade, Diana Krall, Kylie Minogue, Janet Jackson, Anastacia, The Supremes, Ladies of Soul, Adele,
  • 23 geverifieerde boekingen

Indicatie €999

Stuur een persoonlijk bericht naar Cocktail Shakers

Check beschikbaarheid
Cocktail Shakers, Coverband, Pop, 90s band

Op recepties of het begin van uw feest steken ze herkenbare liedjes in een 'jazzy' kleedje, ideale luistermuziek die u onmiddellijk in de juiste sfeer brengt.
Hebben jullie zin om te dansen, dan kan dit perfect. Latin, Disco, RnB, 80s, 90s en de laatste hits passeren de revue.
Combineer de verschillende stijlen voor een avondvullend programma.

Muziek

JAZZY: Walking on Sunshine

DISCO: I'm every woman - Live

DANCE Last Night The DJ sav...

Foto's

Reviews

Door op 08/05/2023

Was top. Perfect conform afspraak. Super goede band en heel goede zangeres die zorgt voor perfecte sfeer en ambiance. Ook interactie tussen zangeres en publiek. Passende songs/repertoire gebracht die zij zelf hebben gekozen. (Diende bovendien nergens te worden bijgestuurd - zij voelen perfect aan wat het aanwezige publiek wilt horen). Echte aanrader! Tnx

Door op 22/04/2023

Wij hebben de Cocktail Shakers geboekt voor ons huwelijksfeest. Vanaf het begin was het contact met de Cocktail shakers zeer aangenaam, wat ons al veel vertrouwen gaf voor de grote dag.

De korte uitleg: super goed optreden! De langere: tijdens het dessert speelden ze wat luchtige jazz/lounge muziek. Vervolgens hebben ze dan een door ons gekozen openingsdans gespeeld, waarbij iedereen nadien direct mee op de dansvloer stond. De dansvloer is op geen enkel moment leeg geweest!

We hebben nadien ook heel veel positieve reacties gehad van onze gasten over de cocktail shakers. Als ik zelf nog eens een groter feestje geef, zullen ze het eerste bandje zijn waar ik aan terugdenk. Wie nog twijfelt om ze te boeken, gewoon doen!

Door op 16/12/2022

In één woord: GEWELDIG!
De cocktailshakers waren op ons personeelsfeest, de verwachtingen waren groots én werden ook helemaal waargemaakt 😊
Het duurde niet lang of merendeels van onze medewerkers stonden op de dansvloer.
Bedankt voor de geweldige avond!

Contact

Cocktail Shakers, Coverband, Pop, 90s band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Kristof

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Cocktail Shakers

Cocktail Shakers is een band uit Schelle. Cocktail Shakers speelt muziek in de genres Coverband, Pop & 90s. Cocktail Shakers heeft sinds de inschrijving op 18/03/2019 in totaal 23 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Cocktail Shakers klinkt als: whitney houston, Jennifer Lopez, Dua Lipa, Salt-N-Pepa, En Vogue, Beyonce, Shakira, Madonna, Sade, Diana Krall, Kylie Minogue, Janet Jackson, Anastacia, The Supremes, Ladies of Soul, Adele,. Het repertoire van Cocktail Shakers bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Cocktail Shakers krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 15 reviews.

Cocktail Shakers hanteert een richtprijs van €999 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.