The BumbleBeez

  (3)
  • Band   /   Oudenaarde
  • #Coverband #Pop #Allround
  • Klinkt als Robbie Williams, Bruno Mars, Beyonce, Jamiroquai, The Radio's, Shakira, Belle Perez, James Brown, Coldplay,
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €660 - €1400

Stuur een persoonlijk bericht naar The BumbleBeez

Check beschikbaarheid
The BumbleBeez, Coverband, Pop, Allround band

The BumbleBeez is een 6-koppige partyband die jou gedurende een volledige show laat meeslepen doorheen alle facetten van de popmuziek.

Uit het immense aanbod aan “onehit”wonders en vaste namen uit de muziekgeschiedenis werden de beste nummers op een eigen creatieve manier herwerkt.

Met een grote portie ambiance en sfeer is een geslaagd optreden verzekerd, ja zelfs gegarandeerd.
Deze 6 ervaren muzikanten kunnen als geen ander het podium inpalmen en beheersen en weten zo eender welk publiek te entertainen.

Funk, disco, dance, pop,… geen enkel genre wordt door hen geschuwd.

Met de nodige humor en zelfrelativering, maar ook een scheutje ‘serieux’ zorgt The BumbleBeez voor een niet te vergeten feest… Ambiance troef !

Muziek

TBB - El ritmo Caliente

TBB - Jailhouse Rock

TBB - Swimming In The Pool

Foto's

Reviews

Door op 10/09/2021

Voor de eerste maal samen gewerkt met deze coverband. Optreden was perfect zoals beschreven op hun site. Zeer correct verlopen en heel vriendelijke en tof gezelschap. Nog een klein beetje muzikaal groeien en ze kunnen zeker mee met de top partyband in België, een aanrader.

Door op 30/07/2021

wij dachten aan een coverband voor een feestje van vrienden die 5 jaar getrouwd waren.
deze coverband bracht vanaf de eerste noot de sfeer prima in gang. de laatst noot was nog steeds perfect! we hebben ons mega geamuseerd. :)

Door op 22/12/2019

Samenwerken met The BumbleBeez was een zeer positieve ervaring! Correcte band, vriendelijk, goeie artiesten en wat een mooie stem die zangeres gewoon top om op een podium te zien. Toffe bende! Een echte aanrader op elk feest, party, festival! Wij boeken ze alvast weer op een volgend evenement!

Contact

The BumbleBeez, Coverband, Pop, Allround band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Sven

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The BumbleBeez

The BumbleBeez is een band uit Oudenaarde. The BumbleBeez speelt muziek in de genres Coverband, Pop & Allround. The BumbleBeez heeft sinds de inschrijving op 28/07/2019 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The BumbleBeez klinkt als: Robbie Williams, Bruno Mars, Beyonce, Jamiroquai, The Radio's, Shakira, Belle Perez, James Brown, Coldplay, . Het repertoire van The BumbleBeez bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The BumbleBeez krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

The BumbleBeez hanteert een richtprijs van €660 - €1400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.