TOO SHARP

  (5)
  • Band   /   Boekhoute
  • #Allround #Easy Listening #Pop
  • Klinkt als klassevol muziek duo/trio bestaande uit zanger/saxofonist Jurgen en pianist/keyboardspeler/zanger Werner. Zij beschikken over een zeer groot repertoire. Achtergrondmuziek, feestmuziek, dansmuziek.
  • 21 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €2000

Stuur een persoonlijk bericht naar TOO SHARP

Check beschikbaarheid
TOO SHARP, Allround, Easy Listening, Pop band

TOO SHARP bestaat uit entertainer/zanger/saxofonist/klarinettist Jurgen en pianist/keyboardspeler/zanger Werner.

Jurgen en Werner vormen een unieke tandem, zijn heel gedreven en super veelzijdig. Zij willen iedere keer weer dat hun optreden ervaren wordt als een unieke belevenis. Achtergrondmuziek, interactie met het publiek, presentaties, hits van lang vervlogen tijden, maar ook recent repertoire, alles wordt geloofwaardig gebracht.

TOO SHARP in trio is het duo aangevuld met zangeres.

Wat ZANGERES betreft, de keuze is aan U:
JUDICA ,SOFIE ,EMMY
deze sympathieke dames hebben elk voor zich de nodige ervaring en 'drive' om met TOO SHARP van Uw feest iets geweldigs te maken.

Met onze olijke Judica erbij is het altijd feest. Door haar gulle lach en sympathieke uitstraling geraken de mensen heel snel in de juiste sfeer. Haar sterke punten zijn haar klantgerichtheid en de flair waarmee ze zich tussen de mensen begeeft, ze laat niemand onberoerd.

Sofie is een jonge dame met voorliefde voor nineties repertoire, Nederlandstalige liedjes, country....Met haar leuke uitstraling en mooie stem charmeert ze iedereen.

Emmy is niet alleen zangeres, maar speelt ook viool. Internationaal repertoire, jazzrepertoire, een knipoog naar klassiek, allround entertainment. Geschikt voor internationaal gezelschap, gezongen nummers in het Italiaans, Russisch, Bulgaars, .....

De keuze voor TRIO, en welke zangeres beschikbaar is, best past voor Uw feest, gebeurt in nauw overleg.

Muziek

achtergrond en romantisch

feest hits dans fragmenten

fragmenten vrouwelijke zang

Reviews

Door op 19/04/2022

Heel erg genoten van het optreden van TOO SHARP ter gelegenheid van mijn verjaardag. Professionele muzikanten die meteen de juiste sfeer weten te scheppen dankzij een fantastische voorbereiding. Bovendien bieden ze, door hun zeer breed aanbod wat betreft muziekgenre en zeer herkenbare nummers, voor elk wat wils. Een echte aanrader!

Door op 03/12/2021

Ze maakten het feestje af. Ik had ze gevraagd voor een avond in 20's stijl en staken zonder probleem enkele moderne nummers in een oud jasje. Kortom als je sfeerbrengers zoekt in gelijk welke stijl ben je hier op het juiste adres!!

Door op 08/06/2021

AANGENAME ARTIESTEN IN DE WERKELIJKE ZIN VAN HET WOORD. FIJNE MENSEN EN VERZORGD UITERLIJK. ALLESZINS BIJ EEN VOLGENDE FEESTGELEGENHEID ZULLEN WIJ ZONDER AARZELEN TOO SHARP UITNODIGEN. BEDANKT VOOR DIT MOOIE MOMENT. JOS DE HAES

Contact

TOO SHARP, Allround, Easy Listening, Pop band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Werner

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over TOO SHARP

TOO SHARP is een band uit Boekhoute. TOO SHARP speelt muziek in de genres Allround, Easy Listening & Pop. TOO SHARP heeft sinds de inschrijving op 18/03/2021 in totaal 21 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van TOO SHARP klinkt als: klassevol muziek duo/trio bestaande uit zanger/saxofonist Jurgen en pianist/keyboardspeler/zanger Werner. Zij beschikken over een zeer groot repertoire. Achtergrondmuziek, feestmuziek, dansmuziek. . Het repertoire van TOO SHARP bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: TOO SHARP krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

TOO SHARP hanteert een richtprijs van €500 - €2000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.