The Guv'nor

Indicatie €250 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar The Guv'nor

Check beschikbaarheid
The Guv'nor, Allround, Rock, Disco band

The Guv’nor is een 4 koppige band met een repertoire van vooral Engelstalige eigen songs. De muziekstijl varieert van pop tot rock, soul tot fusion, funky feel, jazzy , elektro, enz.
Even voorstellen, onze drummer Willy ( Mr. Bowi ) stond in een ver verleden aan de geboorte van de Nederlandstalige band Noordkaap en heeft absoluut kennis en inspiratie op vlak van componeren en arrangementen schrijven.
Onze top gitarist Dennis ( Mr. Riffix Jr ) loopt over van de creativiteit en speelt de ene rif na de andere. Veel van zijn inspiratie komt vrij in de verschillende songs.
De toetsenman Koen ( Mr. Fantomkeys ) die piano en synths combineert met de invisibel bass is evenzeer gedreven zoals Willy om elke songs tot een goed eind te brengen. Zijn ideeën zijn voor vele songs basis tot voltooiing ervan.
Tenslotte onze zanger Chris ( Mr. Chuck Carrera ), hij is de man met de gouden pen en elke song voorziet van de thematische inhoud. Een inhoud die hij als leadvoice perfect weet te brengen, act en performance is zijn 2de natuur.
We zijn gehuisvest te Lommel en via contact kan je ons altijd bereiken.
Groeten The Guv’nor.

Muziek

Teaser nieuwe songs

Baby , it's alright.

The Europian Commission.

Reviews

Boek The Guv'nor en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Guv'nor, Allround, Rock, Disco band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - koenraad

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Guv'nor

The Guv'nor is een band uit Lommel. The Guv'nor speelt muziek in de genres Allround, Rock & Disco. The Guv'nor heeft sinds de inschrijving op 10/01/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Guv'nor klinkt als: Universal sounds. Het repertoire van The Guv'nor bestaat uit alleen eigen werk.

The Guv'nor hanteert een richtprijs van €250 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.