Tim Turcksin

  (3)
  • Soloartiest   /   Profondeville ( Namen )
  • #Piano show #Singer-songwriter #Dance
  • Klinkt als Phil Collins / Eric Clapton / The Beatles / Lynyrd Skynyrd / Stevie Wonder / Fleetwood Mac / Lionel Richie / Elton John / Claude François / Robbie Williams
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €230 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Tim Turcksin

Check beschikbaarheid
Tim Turcksin, Piano show, Singer-songwriter, Dance soloartist

was lid (en componist) van "Jenghiz Khan" (met oa Pierre Rapsat) , Vervoegde "The Pebbles", "Trinity", "Tim Turcksin Band". Schreef songs in opdracht van de uitgever " Barclay "( Frankrijk ) enz enz

Muziek

Losing my mind

Jill

Good whit you

Foto's

Reviews

Door op 11/11/2018

Het contact met Tim Tucksin verliep op een zeer vlotte en aangename manier. Op hem kan je rekenen, hij leefde alle gemaakte afspraken na. Jong en oud hebben de dag zelf mogen genieten van zijn schitterende optreden. Tim Turcksin heeft een prachtige stem en begeleid zichzelf als geen ander met de piano. M.a.w.: een echte aanrader van uw feest!

Door op 20/10/2018

Ik Ken Tim al vele jaren, hij is zoals een goede wijn, wordt beter met de jaren, samen met mijn maatje Chris De Brakeleer bezorgde hij mij een onvergetelijk verjaardagsfeest.

Door op 19/10/2018

Tim is een rasartiest die in geen tijd zijn publiek in de feeststemming krijgt. Hij brengt zijn piano tot hemelse prestaties en vervolledigt met een vokale interpretatie van topniveau. Wie van de 70-ies en 80-ies klassiekers houdt is hier aan het juiste adres. Mijn favorieten zijn Tim's interpretaties van Stevie Wonder, Billy Joël, Elton John en The Eagles. Maar ook bij zijn versie van Gilbert Bécaud's "Nathalie" krijg ik kippevel. Mocht er een wedstrijd "Passie voor muziek" bestaan, dan won Tim de eerste prijs!

Contact

Tim Turcksin, Piano show, Singer-songwriter, Dance soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - René

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Tim Turcksin

Tim Turcksin is een solo-artiest uit Profondeville ( Namen ). Tim Turcksin maakt vooral muziek in de genres Piano show, Singer-songwriter & Dance. Tim Turcksin heeft sinds de inschrijving op 03/09/2018 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Tim Turcksin klinkt als: Phil Collins / Eric Clapton / The Beatles / Lynyrd Skynyrd / Stevie Wonder / Fleetwood Mac / Lionel Richie / Elton John / Claude François / Robbie Williams. Het repertoire van Tim Turcksin bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Tim Turcksin krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Tim Turcksin hanteert een richtprijs van €230 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.