Werner Meert

  (43)
  • Soloartiest   /   Boekhoute
  • #Allround #Pop #Easy Listening
  • Klinkt als pianist/keyboardspeler/zanger met allround muziek. Ook als accordeonist te boeken voor een (kort) optreden, of receptie.
  • 97 geverifieerde boekingen

Indicatie €300 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Werner Meert

Check beschikbaarheid
Werner Meert, Allround, Pop, Easy Listening soloartist

Keyboardspeler/zanger Werner verzorgt de muziek met oog voor detail. Hij voelt uw evenement perfect aan, of het nu gaat om een diner, receptie, verjaardagsfeest, huwelijksfeest of bedrijfsfeest. Genieten van sfeervolle achtergrondmuziek, gezellig meezingen met het gevarieerde repertoire, of losgaan op de dansvloer, het kan allemaal.

Werner is uiterst inzetbaar voor een optreden op Uw café-zomerterras, tuinfeest, strandpaviljoen, kermis, wijkfeest, verassingsfeest, bedrijfsevent, diner-dance, verjaardagsfeest, huwelijksverjaardag, alsook voor de muziek tijdens een huwelijksceremonie, romantische restaurantavond, enz.

Aan de piano achtergrondmuziek voorzien, tijdens een brunch, diner of receptie is een regelmatig gevraagd en goed gesmaakt concept. Geen keyboards, met of zonder zang, naar keuze of elkaar afwisselend. Aan de piano die ter plaatse aanwezig is, of aan de zelf voorziene digitale piano met vleugel ombouw.

De geluidsinstallatie, draadloze micro, licht, alles is van zeer hoge kwaliteit, en wordt zorgvuldig geplaatst.

NIEUW: nu ook een mobiele set met Accordeon mogelijk. U kan accordeonist Werner inzetten voor het opluisteren van uw receptie, of een act van bijvoorbeeld een uur, of langer in overleg. ( de accordeon is versterkt, ik voorzie eventueel zelf een compacte geluidsinstallatie)

In de kerstperiode beschikt Werner over een zeer uitgebreid kerstrepertoire. The Christmas song, it's gonna be a cold cold Christmas, driving home for .....Last Christmas, Dreaming of a white Christmas, Lonely this Christmas,....A child is born, it' s beginning to look a lot like Christmas,....So this is Christmas,...

Extra uren spelen, kan vrijwel onbeperkt, tegen meerprijs in overleg.

Wil U een band, of een klein ensemble?
www.gigstarter.be/artiesten/too-sharp

Muziek

ACHTERGRONDMUZIEK met keybo...

FEEST HITS DANS FRAGMENTEN

PIANO instrumentaal

Reviews

Door op 16/01/2024

Werner is een fijne mens en muzikant die gemaakte afspraken perfect nakomt en zorgt voor een zeer sfeervol optreden. Warm aanbevolen.

Door op 16/01/2024

Werner is een fijne mens en muzikant die gemaakte afspraken perfect nakomt en zorgt voor een zeer sfeervol optreden. Warm aanbevolen.

Door op 15/01/2024

Onze eerst contacten, zelfs telefonisch verliepen zeer hartelijk. Als muzikant, zanger is Werner ons zeer goed bevallen. Hij is heel flexibel en past zich aan naar zijn publiek. Zijn apparatuur waarmee hij optreed is niet alleen degelijk materiaal maar kwalitatief ook zeer goed. Dat was zijn optreden trouwens over geheel de lijn. Aanrader dus, niet enkel voor achtergrondmuziek maar ook als entertainer voor een gezellige dansgelegenheid.

Optredens van Werner Meert

Meer optredens

Contact

Werner Meert, Allround, Pop, Easy Listening soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Werner

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Werner Meert

Werner Meert is een solo-artiest uit Boekhoute. Werner Meert maakt vooral muziek in de genres Allround, Pop & Easy Listening. Werner Meert heeft sinds de inschrijving op 10/03/2021 in totaal 97 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Werner Meert klinkt als: pianist/keyboardspeler/zanger met allround muziek. Ook als accordeonist te boeken voor een (kort) optreden, of receptie.. Het repertoire van Werner Meert bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Werner Meert krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 43 reviews.

Werner Meert hanteert een richtprijs van €300 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.