Werner Meert

  (14)
  • Soloartiest   /   Boekhoute
  • #Allround #Pop #Easy Listening
  • Klinkt als pianist/keyboardspeler/ zanger met allround muziek.
  • 25 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Werner Meert

Check beschikbaarheid
Werner Meert, Allround, Pop, Easy Listening soloartist

Keyboardspeler/zanger Werner verzorgt de muziek met oog voor detail. Hij voelt uw evenement perfect aan, of het nu gaat om een diner, receptie, verjaardagsfeest, huwelijksfeest of bedrijfsfeest. Genieten van sfeervolle achtergrondmuziek, gezellig meezingen met het gevarieerde repertoire, of losgaan op de dansvloer, het kan allemaal.

Werner is uiterst inzetbaar voor een optreden op Uw café-zomerterras, tuinfeest, strandpaviljoen, kermis, wijkfeest, verassingsfeest, bedrijfsevent, diner-dance, verjaardagsfeest, huwelijksverjaardag, alsook voor de muziek tijdens een huwelijksceremonie, romantische restaurantavond, enz.

Aan de piano achtergrondmuziek voorzien, tijdens een brunch, diner of receptie is een regelmatig gevraagd en goed gesmaakt concept. Geen keyboards, met of zonder zang, naar keuze of elkaar afwisselend. Aan de piano die ter plaatse aanwezig is, of aan de zelf voorziene digitale piano met vleugel ombouw.

De geluidsinstallatie, draadloze micro, licht, alles is van zeer hoge kwaliteit, en wordt zorgvuldig geplaatst.

In de kerstperiode beschikt Werner over een zeer uitgebreid kerstrepertoire. The Christmas song, it's gonna be a cold cold Christmas, driving home for .....Last Christmas, Dreaming of a white Christmas, Lonely this Christmas,....A child is born, it' s beginning to look a lot like Christmas,....So this is Christmas,...

Extra uren spelen, kan vrijwel onbeperkt, tegen meerprijs in overleg.

Wil U een band, of een klein ensemble?
www.gigstarter.be/artiesten/too-sharp
www.gigstarter.be/artiesten/so-sharp

Muziek

ACHTERGRONDMUZIEK met keybo...

FEEST HITS DANS FRAGMENTEN

INSTRUMENTAAL PIANO

Reviews

Door op 25/10/2021

Werner was de perfecte match om tijdens de Urban Walk in het Hof van Cortenbach Mechelen voor een gemoedelijke sfeer te zorgen en het huis met heerlijke muziek te vullen.

Door op 12/09/2021

Zeer correct, discreet,en zéér professionele ingesteldheid. Zeker een aanrader om Werner in te huren voor al uw evenementen all-round.

Door op 16/08/2021

heel goede pianist - was super !

Contact

Werner Meert, Allround, Pop, Easy Listening soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Werner

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Werner Meert

Werner Meert is een solo-artiest uit Boekhoute. Werner Meert maakt vooral muziek in de genres Allround, Pop & Easy Listening. Werner Meert heeft sinds de inschrijving op 10/03/2021 in totaal 25 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Werner Meert klinkt als: pianist/keyboardspeler/ zanger met allround muziek. . Het repertoire van Werner Meert bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Werner Meert krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 14 reviews.

Werner Meert hanteert een richtprijs van €250 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.