KARO

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar KARO

Check beschikbaarheid
KARO, Chanson, Kleinkunst, Folk soloartist

Een éénpersoons Grieks drama, maar dan in het Frans en met muziek. Zo omschreef een goede vriend spontaan haar nummers. Karo probeert met een zekere flou artistique de chaos te bedekken. De muziek vormt een vlucht en nodigt uit om mee te vliegen.

Op die vlucht komt Karo vele impulsen tegen waar rond de nummers zich kronkelen, zoals de vertakkingen in het leven, het wortelveld in onze maatschappij, de afbrokkelende muren in onze relaties, de opwarming van de aarde en uiteraard ook de vele impulsen die deze cirkel weer rond maken.

Karo wordt vaak bijgestaan door pianiste Ireen.

Geselecteerd Buskerpodium Dranouter 2018
Finaliste Concours de la chanson française 2019

Karo is van kindsbeen af actief in de muzikale wereld. Ze voltooide de hogere graad hobo aan de muziekacademie van Ronse en volgde ernaast gitaar-en zangles. In januari 2018 behaalde ze haar certificaat voor SoundPainting in Parijs. Op dit moment is ze zich aan het bijscholen tot Creatief Muziektherapeut. Verder is ze actief als coach bij Jeugd en Muziek Brussel en Wisper en trekt ze met haar project "Chanter Karo-Oké" rond om interactief Frans chanson te brengen.

Karo behaalde met grote onderscheiding een master in de Franse en Spaanse taal- en letterkunde en vervolgens het diploma van leraar om haar passie te kunnen delen met anderen. Naast haar muzikale bezigheden werkt Karo als stagebegeleidster Frans aan de Vrije Universiteit Brussel. Op die manier blijft ze zich verder verdiepen in de verschillende aspecten van de Franse didactiek.

Muziek

Ramification

Championne

Fleur de peau

Reviews

Boek KARO en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

KARO, Chanson, Kleinkunst, Folk soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Karo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over KARO

KARO is een solo-artiest uit Gent. KARO maakt vooral muziek in de genres Chanson, Kleinkunst & Folk. KARO heeft sinds de inschrijving op 01/04/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van KARO klinkt als: Zaz, Indila, Marie Laforêt. Het repertoire van KARO bestaat uit covers en eigen werk.

KARO hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.