LES TOUSRED

  (9)
  • Band   /   Diest
  • #Coverband
  • Klinkt als Beatles, Elvis, Nathaniel Rateliff, The Romantics, Vlaamse klassiekers
  • 9 geverifieerde boekingen

Indicatie €600

Stuur een persoonlijk bericht naar LES TOUSRED

Check beschikbaarheid
LES TOUSRED, Coverband band

LES TOUSRED is een vijfkoppige coverband die de heupen doet draaien en de rokken laat zwaaien! Zij brengen hits van toen tot nu, altijd herkenbaar en met een eigen 'touch'. Hun muziek werkt zo aanstekelijk dat stilstaan geen optie is!

Reviews

Door op 18/11/2019

We hebben enorm genoten van het optreden. dansbare hitjes van vroeger en nu. Een aanrader voor elk feest (Huwelijk, personeelsfeest, pensioen, verjaardag). We vragen hen zeker terug.

Door op 04/09/2019

Het was een heel leuk optreden. De mannen waren perfect op tijd, geen organisatorische problemen. De reacties van het publiek in de tent waren reuze achteraf. De mannen deden enorm hun best om de bezoekers mee te krijgen in hun set. Met als resultaat dat op het einde de hele dansvloer volstond. Kwalitatief ook zeer hoogstaand. Een echte aanrader.

Door op 12/08/2019

We boekten de band voor een set van een uur op onze bruiloft om het dansfeest in gang te trappen. Vanaf het eerste liedje wist de band de sfeer en ambiance er in te brengen en stond de dansvloer vol. Een echte aanrader!

Contact

LES TOUSRED, Coverband band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Nick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over LES TOUSRED

LES TOUSRED is een band uit Diest. LES TOUSRED speelt muziek in de genres Coverband. LES TOUSRED heeft sinds de inschrijving op 23/11/2018 in totaal 9 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van LES TOUSRED klinkt als: Beatles, Elvis, Nathaniel Rateliff, The Romantics, Vlaamse klassiekers. Het repertoire van LES TOUSRED bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: LES TOUSRED krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

LES TOUSRED hanteert een richtprijs van €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.