Metjoeww

Indicatie €250 - €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Metjoeww

Check beschikbaarheid
Metjoeww, Singer-songwriter, Rock, Pop soloartist

Met invloeden als Evanescence, Within Temptation, Breaking Benjamin, Linkin Park wilt Matthew (lees: Metjoeww) graag als trotse West-Vlaamse beginnende artiest zijn stempel drukken binnen de rock/pop scène.

Naast zijn meeslepende melancholische ballades wil hij graag ook zijn ruwe kant laten zien binnen een set. Momenteel werkt hij hard aan een EP, waar niet alleen de piano een belangrijke centrale plaats geven in heel het verhaal, maar ook de stem. De stem, als instrument, in combinatie met verschillende andere factoren. Stem met stem. Piano en cello. Gitaar en stem. Gitaar en cello. Piano en gitaar. Drums. Pads. Bass. You-name-it.

Met zijn breed stembereik, zijn inmiddels zes jaar muziekschool volgen en zijn onuitgeputte interesse in alles wat muziek betreft staat hij aan het begin van zijn carrière en hoopt hij met zijn eerlijke liedjesteksten, zijn zowel zachte als ruwe kant en zijn West-Vlaamse roots veel live muziek te mogen brengen en harten te mogen raken.

Inmiddels kan hij ook heel trots terugblikken op mooie samenwerkingen met Dave Eggar. Verdere persoonlijke doelen zijn samenwerken met idolen Amy Lee, Evanescence, Within Temptation, ... en ook mogen spelen op festivals in full-band setting.

Muziek

Don't Go

Wicked Game

Your Hero

Foto's

Reviews

Boek Metjoeww en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Metjoeww, Singer-songwriter, Rock, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Matthew

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Metjoeww

Metjoeww is een solo-artiest uit Veurne. Metjoeww maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Rock & Pop. Metjoeww heeft sinds de inschrijving op 25/08/2022 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Metjoeww klinkt als: Zang/Piano/Gitaar/Loop - Ballad/Uptempo. Het repertoire van Metjoeww bestaat uit covers en eigen werk.

Metjoeww hanteert een richtprijs van €250 - €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.