Silicon Carne

  • Band   /   Elewijt (Zemst)
  • #Coverband
  • Klinkt als Silicon Carne

Indicatie €750 - €1250

Stuur een persoonlijk bericht naar Silicon Carne

Check beschikbaarheid
Silicon Carne, Coverband band

“I’ve got a feeling …” Silicon Carne, dat is de meest legendarische, sexy en viriele partyband uit Elewijt en omstreken sinds 2001. Deze 6 SEXY Bitches nemen je mee in de tijd naar de golden 50’s, om je langs de 60’s rock en de 70’s disco te laten grooven… om vervolgens ruig te doen op de 80’s rock en new wave, waarna je door de 90’s en de 00’s terug naar de hedendaagse hits van het moment wordt gekatapulteerd. Pop, rock, hip hop, dance, metal, drum & bass, … You name it, we play it! De dynamiek, de power, de energie… (en ook de zweetdruppels) spatten letterlijk van het podium!!

Met de meer dan 20 jaar podiumervaring heeft Silicon Carne alle hoeken van België reeds gezien. Van de Gentse Feesten tot Café ‘t Steen. Van de Weerdse Bierfeesten tot Café Sport. Van babyborrel tot Barbecue. Bruiloften, parkfeesten, festivals, recepties en ander feestgedruis. Onze playlist blijft groeien en wordt uniek samengesteld naar de noden van uw feest. Silicon Carne biedt je echt alles wat je nodig hebt om er een onvergetelijke avond van te maken. Het plezier en de energie spatten van het podium en trekken je uit je dagelijkse sleur.

Muziek

Silicon Carne - Fascination

Silicon Carne - Rescue Me

Silicon Carne - Don't Start...

Reviews

Boek Silicon Carne en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Silicon Carne, Coverband band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - David

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Silicon Carne

Silicon Carne is een band uit Elewijt (Zemst). Silicon Carne speelt muziek in de genres Coverband. Silicon Carne heeft sinds de inschrijving op 10/10/2021 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Silicon Carne klinkt als: Silicon Carne. Het repertoire van Silicon Carne bestaat uit alleen covers.

Silicon Carne hanteert een richtprijs van €750 - €1250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.