Amsterdam Dance Event 2021, kom meedansen!

Bij Het Gigstarter Team

Het vijfdaagse elektronische muziekevenement in Amsterdam is TERUG! Vorig jaar organiseerde Amsterdam Dance Event een online editie om elektronische muziek liefhebbers en professionals uit de industrie tóch bijeen te brengen. Dit jaar kunnen we dan eindelijk weer terug de dansvloer op en genieten van fantastische live DJ sets in prachtige venues. We kijken ook erg uit naar onze eigen vijfdaagse Art & Electronic Music tentoonstelling op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Mis dit niet!

ade 2021Bekijk het gehele ADE festival programma

ADE 2021

Unmute us, de Nederlandse demonstraties van de festival- en uitgaansscene van de afgelopen weken hebben geleid tot een geleidelijke versoepeling van de COVID-maatregelen. Gelukkig kan het ADE doorgaan met festiviteiten, ondanks het huidige beleid dat mensen verbiedt om tot zonsopgang te feesten. Omdat internationaal reizen bemoeilijkt wordt door buitenlandse restricties, zijn de ADE conferenties en beurzen geannuleerd. Het ADE-team zet zich echter volledig in om zo veilig en onvergetelijk mogelijk de ADE feesten te verzorgen.

Electronic music & Art tentoonstelling

Vier samen met ons de 25e verjaardag van ADE! Voor deze gelegenheid presenteren Blabla Sounds en Gigstarter: Feel It! De Expo, dat officieel deel uitmaakt van ADE's Kunst & Cultuur programma. Feel It! De Expo vindt plaats op woensdag 13 t/m zaterdag 16 oktober van 12:00 - 22:00 uur en op 17 oktober van 12:00 - 20:00 uur, hartje Amsterdam in het Vrij Paleis (Paleisstraat 107).

Vijf beeldend kunstenaars en twee muziekproducenten creëren een microkosmos die het publiek uitnodigt om zich te verbinden met hun omgeving, met kunst en met elkaar. De kunstwerken bestaan uit wandtapijten (Marian Genet), een water- en lichtinstallatie (Michiel Kingma), schilder- en collagewerken van (Cheyla Dortland), fotografie en schilderijen (Lara-Leh Bogaart) en film (Lennox Schmidt). Bij elk van de kunstwerken wordt muziek op maat gemaakt door Simone Tijdink en Irwan van Wingerden van Blabla Sounds. Vergeet niet je eigen smartphone en koptelefoon mee te nemen om van de muziek te genieten!

Live Acts

Kom onze DJ's live bewonderen tijdens het event:

Voorproefje

Luister naar onze samengestelde Gigstarter playlist op Spotify. om in de electro ADE-stemming te komen.We hopen u te zien tijdens ADE ons evenement. Zet uzelf ook op de gastenlijst op het Facebook evenement:
Facebook event


Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: rave, ziggo dome, q dance, vrij paleis, ade, fuif, elektronisch, dj