Organiseer deze zomer een tuinfuif met live muziek

Door Het Gigstarter Team op 22-05-2020

Helaas zijn er geen festivals deze zomer, tijd om zelf een fuif te organiseren! Op Gigstarter vind u honderden artiesten in elk mogelijk genre die graag komen optreden op uw tuinfeest. Plaats een oproep en geschikte artiesten geven hun beschikbaarheid aan. Kom via de chat direct in contact met de artiesten en boek live muziek voor deze zomer op uw festival in de tuin.

Plaats een oproep voor live muziek

Singer-songwriter, DJ en meer boeken voor op uw tuinfeest

U kunt elk soort live muziek voor uw tuinfuif boeken! Muzikanten zijn creatief en flexibel, vooral als het gaat om optreden. Via Gigstarter heeft u direct contact met de artiest en de mogelijkheid om alle opties te bespreken. Denkt u bijvoorbeeld aan een singer-songwriter die vrolijke zomerse liedjes ten gehore brengt? Of een DJ die relaxte muziek uitvoert om de goede sfeer op gang te brengen? Het kan!

tuinfeestOrganiseer een feest in uw tuin!

Bouw uw tuin om tot een festival

Heeft u zin in een feestje met live muziek? Dan is het tijd om op Gigstarter alle beschikbare artiesten te bekijken die niet kunnen wachten om op te komen treden. Met live muziek geeft u uw zomer een enorm feestelijke glans en in deze kleine setting zou het al uw gasten nog lang bij blijven. Kijk wat er in uw tuin en omgeving mogelijk is voor een onvergetelijk feest.Solo-artiest Chris Thomson brengt Ierland naar uw tuin toe

Boek artiesten uit de grootste database van de Benelux voor uw tuinfeest

U heeft met onze grote database het grootste aanbod artiesten van de Benelux. U kunt rechtstreeks contact opnemen met deze artiesten via het Gigstarter-profiel van de artiest. U kunt ook een oproep plaatsen op het online platform en wij nodigen geschikte artiesten uit die overeenkomen met uw zoekcriteria. Ze geven aan of ze beschikbaar zijn voor uw tuin Gig. Met de artiest kunt u direct overleggen over de mogelijkheden van het optreden, de betaling, de benodigde apparatuur en de nummers die gespeeld kunnen worden.

Beide services zijn volledig gratis. En als u via Gigstarter een artiest, band, DJ of singer-songwriter boekt, hoeft u geen commissie of boekingskosten te betalen. Makkelijk toch? Voor vragen kunt u ons altijd mailen: info@gigstarter.nl

Live muziek zorgt voor een onvergetelijke zomer! Neem een ​​kijkje in de database van Gigstarter en neem direct contact op met een artiest om de mogelijkheden te bespreken. Laten we er een onvergetelijke zomer van maken!

Bekijk Gigstarter artiesten

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: boeken, huren, gigstarter, tuinfeest