Boek live muziek voor jouw Valentijnsdag in België

Door Het Gigstarter Team op 28-01-2019

Het is bijna tijd voor de meest romantische dag van het jaar, Valentijnsdag! Wilt u uw geliefde verassen met live muziek? Of misschien een feest organiseren en bent u opzoek naar een passende artiest? Gigstarter heeft de database vol artiesten waar u naar op zoek bent. Wij hebben een aantal artiesten geselecteerd die uw Valentijnsdag veranderen in een mooie en spannende dag!

Bekijk alle artiesten die u kan boeken op Gigstarter

Wißdis

Wißdis schrijft zijn eigen nummers maar hij vindt het ook leuk om op te treden met covers. Daarnaast staat hij open voor allerlei soorten verzoekjes en dat maakt hem perfect voor uw Valentijnsdag. Voor een relatief lage prijs haalt u een rasartiest in huis!

Wißdis-Amatorski

Art de Vivre

Een van de meest romantische instrumenten is de piano, en dat is waarom de talentvolle Art de Vivre uw Valentijnsdag speciaal kan maken. Ze heeft een breed repertoire en kan zich dus goed aanpassen aan uw wensen. Bekijk haar profiel op Gigstarter voor nog meer muziek.

Art de Vivre - Lehouck Waves

Los del Trè

De drie heren van Los del Trè streven steevast naar een temperamentvol optreden, waarbij ze terugvallen op zowel originele werken als nekende arrangementen. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom kunnen zij uw Valentijnsdag tot een groot succes maken. Schud de heupen los op Valentijn met deze fijne act.

Los del Trè - Rumba Tech

Bekijk hier alle artiesten die u kan boeken op Gigstarter

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: valentijnsdag, live muziek, gigstarter