Gigstarter overschrijdt Belgische grenzen met EU steun

Bij Het Gigstarter Team

Gigstarter katalyseert live muziek boekingen en evenement door heel Europa met een database van meer dan 6000 artiesten. Het live muziek platform is een perfect hulpmiddel voor onafhankelijke evenement organisatoren en artiesten, en stimuleert kansen voor getalenteerde artiesten om zich te ontwikkelen op lokaal en internationaal niveau. In overeen stemming met de Europese Unie's integratie, economisch en innovatieve doelen maakt de EU goedkeuring van Gigstarter de Europese onder de radar live muziek pronken.

EU Programma

Wij zijn trots om aan te kondigen dat Gigstarter wordt ondersteunt door de EU. Wij participeren in het ERC Europese Unie Horizon 2020 onderzoek en innovatie programma. Het programma is opgezet om de innovatie en grensoverschrijdende samenwerking binnen de EU te stimuleren. Met de grensoverschrijdende aanpak van Gigstarter wordt vraag en aanbod van live muziek in heel Europa gestimuleerd en worden de verschillende markten samen gebracht.

StonedGigstarter’s Artist of the Year finale in de Sugar Factory Amsterdam waar artiesten van acht verschillende Europese landen deel aan namen, lees meer over de internationale wedstrijd in onze blog.

Een Europese muziek markt

Het doel is om het zelf-service platform onder muziek makers en liefhebbers te brengen in de hele EU. Dankzij de ondersteuning kan Gigstarter zijn online hulpmiddelen voor onafhankelijke artiesten, voorhoede-managers, agentschappen en doe-het-zelf evenement organisatoren blijven verbeteren. Iedereen zou een artiest moeten kunnen boeken, door een transparant platform te ontwikkelen, live muziek toegankelijk te maken. Laten we Europa's veerkrachtige muziek potentie opvrolijken!

Minder gedoe. Meer muziek.

Dit project heeft financiering ontvangen van de Europese Unie Horizon 2020 onderzoek en innovatie programma onder subsidie overeenkomst Nummer 837395_C2C4LMB

EU

Op de hoogte blijven van Gigstarter en zijn artiesten?
Meld u aan voor de kwartaal nieuwsbrief

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: gigstarter, eu, goedkeuring