Nieuwe artiesten in 2019

Bij Het Gigstarter Team

Het begin van een nieuw jaar vol live muziek. Bij Gigstarter kunt u de juiste act boeken voor het evenement dat u in 2019 organiseert. Van een bruiloft, woonkamerconcert tot een festival: we hebben passende artiesten voor elke gelegenheid. We willen een aantal nieuwe Gigstarter artiesten aan u introduceren!

Base-12

Base-12 is een band die de werelden van pop en jazz samenbrengt met pakkende muziek. Het trio, samengesteld door Gilles Vanoverbeke, een Belgische pianist en componist, speelt eigen composities die worden gekenmerkt door nieuwe klanken en poptonen.

Emmanuel Luciano Crombeen

Emmanuel brengt zowel licht klassieke werken (viool & piano) als solo klassieke werken (Bach, Paganini, Ysaye). Won reeds 3 prijzen in internationale klassieke muziek wedstrijden en komt ook graag bij u optreden.

Pretzel and the Cookies

Deze band heeft zich 5 jaar lang bewezen op podia door het hele land met hun super vermakelijke en wervelende rock-'n-roll-show. Oude muziek gebracht door jonge jongens. Wees voorbereid op het meest grappige rock and roll optreden die ooit op uw evenement gaat spelen: Pretzel and the Cookies.

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: gigstarter, belgie, artiesten