Stem op uw favoriete artiest of DJ of the Year 2021!

Door Het Gigstarter Team op 16-11-2021

Net als vorig jaar hebben we besloten om de Artist & DJ of the Year online te hosten, de belangrijkste reden hiervoor is om het geweldige talent dat we op ons platform hebben te promoten en in het zonnetje te zetten! Veel artiesten en DJ's hebben zich aangemeld om de geweldige prijs en titel Artiest of DJ van het Jaar 2021 te bemachtigen. Daarvan zijn er nog slechts 20 acts (bands, solo's, duo's) en 10 DJ's die met elkaar de strijd aan gaan. Vanaf nu is het mogelijk via het Gigstarter profiel van uw favoriete act of DJ te stemmen. De 3 acts en 3 DJ's met de meeste stemmen gaan door naar de finale die op 16 december zal plaatsvinden!

Gigstarter Artist & DJ of the Year 2021

De 20 acts: soloartiesten, bands en ensembles

De 3 artiesten met de meeste stemmen gaan naar de finale en zullen strijden voor de Gigstarter Artist of the Year titel en een prijs van €1.000:

  • Bands

Telegraph
Chambre 317
Belgian Connection
MAKROSKOP
Sea Angels
Papayazz
Sylvia Mund
St.Ness
Pretzel and the Cookies

  • Ensembles (duo, trio)

ENCUENTROS duo
Steelstreet
Clara Vénus
Los ANIMOS
Combo Royal

  • Solo-artists

Julie Huard
Alba Escalon
Tēo
Eddie Solomon
Adeline
Sowl

De 10 DJ's

The 3 DJ's met de meeste stemmen staan in de finale en hebben de kans om DJ of the Year te worden en de prijs te winnen van €500:
Katoff
Mini Maal
CEDICCI
Mystic Balance X Q-Lucas
Michael Senatore
B-LINQ
DJ Nick Ende
Luka
OnDj
DJ Cedric E.

Hoe kan ik stemmen?

Daarvoor hoeft u alleen maar naar het Gigstarter artiestenprofiel van uw favoriete DJ/artiest te gaan en op 'stemmen' te klikken. Om fraude te voorkomen, moet u inloggen met uw Facebook account.

We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken uit alle acts. Daarom kunt u als u 2 of 3 artiesten van de shortlist leuk vindt, één keer stemmen op elke artiest. Het is echter niet mogelijk om meerdere keren op dezelfde artiest te stemmen. Als we enige vorm van fraude vermoeden, hebben we het recht om deze stemmen te verwijderen en de desbetreffende artiest/DJ te diskwalificeren van de wedstrijd.

Als u technische problemen ondervindt, probeer dan te stemmen met een andere internet browser.
Deel uw steun op socials, tag uw favoriete artiest en ons!

Heeft u nog vragen over de wedstrijd, mail dan naar elena@gigstarter.es!


Stem nu!


Gerelateerde artikelen op Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: shortlist, voorgeselecteerd, muzikanten, wedstrijd, Gigstarter, aoty, 2021, #artist2021