Verras uw geliefde met live muziek op Valentijnsdag

Door Het Gigstarter Team op 11-02-2020

Wilt u last minute op een originele manier indruk maken tijdens Valentijnsdag? Boek dan live muziek via Gigstarter en verras uw geliefde met een persoonlijk concert. Wij hebben een aantal artiesten geselecteerd die uw Valentijnsdag veranderen in een heel speciale dag!

Bekijk alle artiesten op Gigstarter

Best By Candlelight

Bijna niks romantischer dan een goede singer-songwriter als Best By Candlelight die voor u en uw partner komt zingen. Genieten van gezonde mix van creativiteit, technologie en muzikaliteit in een warme en gezellige candlelight atmosfeer. Zo zou u dit solo project van zanger-gitarist Antoine Hertoghe het beste kunnen omschrijven. Laat uw hart verwarmen door deze singer-songwriter.



Best By Candlelight

Adil

Adil is een geboren en getogen Berchemnaar die als kleine jongen niets liever deed dan samen met zijn 3 broers The Jackson 5 imiteren. Nu is hij een gevoelige singer-songwriter met prachtige nummers die iedereen kan stil krijgen. Nodig Adil uit en het wordt een bijzondere muzikale avond.



Adil Live

Niveau Chapeau

Mensen opvrolijken tijdens Valentijnsdag? Dat kan Niveau Chapeau! Niveau Chapeau tracht met herkenbare deuntjes mensen op te vrolijken. Naast muziekopleidingen, hebben ze als straatmuzikant het vak geleerd, een harde school. Ondertussen zijn ze meer te zien op huwelijksfeesten, recepties, bedrijfsfeesten en allerhande tuinfeesten.



Niveau Chapeau live

Bekijk alle artiesten op Gigstarter

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: gigstarter, live muziek, valentijnsdag