Wil u last minute een live muziek act boeken voor uw evenement? Plaats een oproep op Gigstarter!

Door Het Gigstarter Team op 27-08-2018

Als u op het laatste moment een artiest zoekt voor uw evenement, raden we u aan om een oproep te plaatsen op Gigstarter: het platform voor het boeken van live muziek. De oproep is een snelle en handige manier om toegang te krijgen tot een groot aantal artiesten binnen een bepaalde stijl of genre. De artiesten reageren zo snel mogelijk of ze beschikbaar zijn of niet. Meestal hebben mensen binnen een uur al de eerste reacties van artiesten!

Plaats een oproep voor last-minute muzikanten

Een oproep voor last minute live muziek

De oproep is een manier om toegang te krijgen tot een groot aantal artiesten binnen een bepaalde stijl. Als u geen tijd hebt om artiesten individueel te selecteren, is de oproep een geschikte oplossing voor uw evenement. Wanneer u het formulier invult en een oproep plaatst, zien geselecteerde Gigstarter-artiesten de datum van het event, het budget en de stijl die u zoekt. U kunt kiezen uit de lijst met beschikbare artiesten waarmee u contact opneemt en kan onderhandelen over de mogelijkheid om te komen spelen. Kortom, de oproep is een gratis en efficiënte manier om in contact te komen met geweldige artiesten.

fotogigstarterrBent u op zoek naar een band om op uw evenement te spelen? Neem een ​​kijkje op Gigstarter!

Wat zijn de kosten van een oproep?

Een oproep plaatsen op het platform Gigstarter is 100% gratis. De prijs voor het optreden is bespreekbaar met de artiesten, Gigstarter vraagt ​​om geen commissie of extra kosten. Het platform is gebouwd door artiesten om meer optredens voor artiesten te genereren en de oproep is een van de instrumenten om dat doel te bereiken.

Hoeveel artiesten reageren op een oproep?

Elke oproep heeft een verschillend aantal artiesten die reageren op de oproep. Het aantal reacties is afhankelijk van verschillende zaken, zoals wanneer het optreden plaatsvindt; hoe interessant het optreden is (budget, locatie, publiek) en wat u precies zoekt. Er is bijvoorbeeld een breder aanbod jazzbands dan aan operazangers. Het doel is om ten minste twee beschikbare artiesten aan te bieden per oproep.

Plaats een oproep voor last-minute muzikanten

Over Gigstarter

Gigstarter biedt een toegankelijk platform om live muziek te boeken. We hebben een transparante website ontwikkeld waar boekers rechtstreeks muzikanten kunnen boeken zonder enige vorm van commissie te betalen. Het concept dat Gigstarter heeft gemaakt, werkt succesvol. Meer dan 3000 artiesten in allerlei verschillende genres hebben zich al op ons platform geregistreerd. Samen zijn deze artiesten al duizend keer geboekt, van huiskamerconcerten tot grote festivals. Vanwege dit aantal is Gigstarter het belangrijkste platform voor livemuziek binnen de Benelux en momenteel actief in heel Europa.

Gerelateerde Blogs:
About us
Gigstarter maakt Europese markt mogelijk voor het boeken van live muziek

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: gigstarter, oproep, last minute, belgie