Wilt u dat artiesten u benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor u

Uit de beschikbare artiesten kiest u de beste match

Plaats een oproep

Boek bands voor uw crematie

De muzikale omlijsting bij een crematie is er in vele vormen. Zo kan je ook een band boeken voor een crematie om de ceremonie compleet te maken.

Een band voor jouw crematie boek je direct, snel en gemakkelijk via Gigstarter.

Ons platform heeft het grootste aanbod artiesten van de Benelux. We hebben ook veel soorten bands in alle mogelijke genres op de site staan. De wensen voor de muzikale invulling kunnen erg verschillen per persoon. Bij Gigstarter is het mogelijk om te kiezen uit alle soorten muziekstijlen.

Klassieke muziek is erg gewild om de overledene een mooie laatste groet te geven. Dit kan o.a. doormiddel van een strijkkwartet en/of een koor. Ook kan er voor gekozen worden dat de muziek meer begeleidend is en op de achtergrond speelt tijdens de dienst. De muzieksoort jazz leent zich hier uitstekend voor.

De belangrijke overeenkomst van al deze muzikanten is dat je via Gigstarter direct in contact komt artiesten. Gigstarter vraagt geen extra commissies bij optredens en daarmee zijn we uniek in de muziekwereld. Neem een kijkje in onze database en bekijk of er wat naar jou wens bij het overzicht zit.

Bekijk ook de crematie DJs en het overzicht van alle crematie artiesten.