Wilt u dat artiesten u benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor u

Uit de beschikbare artiesten kiest u de beste match

Plaats een oproep

Boek DJs voor uw elektronisch

Ga je een feest in een club of discotheek geven? Of organiseer je een festival? Een van de grote voordelen van elektronische muziek is dat het makkelijk schaalbaar is. Onze DJs en producers kunnen ook begeleid worden door een live instrument.

Boek nu jouw elektronische DJ via Gigstarter.be

Als je hier interesse in hebt kun je een mail sturen naar info@gigstarter.nl, dan helpen wij jou bij het vinden van een DJ. Elektronische muziek is alle muziek die gemaakt is met elektronische muziekinstrumenten. MIDI speelt een lijdende rol in het produceren van elektronische geluiden en verschillende toonhoogten.

Tegenwoordig wordt de term EDM - Electronic Dance Music - gebruikt als verzamelterm voor alle elektronische muziek waarop gedanst kan worden. Deze muziek wordt vaak afgespeeld van een CDJ of direct van een laptop. Enkele DJs maken nog gebruik van vinyl als ze draaien. Vooral in de hip-hop is dit erin gebleven vanwege de 'scratch' mogelijkheden.

Wij hebben een ruim aanbod aan DJs in verschillende soorten genre's zoals House, Techno. Ook andere genre's zoals drum 'n bass, reggaeton of funk kunnen door onze djs gedraaid worden.

Bekijk ook de Elektronisch bands en het overzicht van alle Elektronisch artiesten.