Wilt u dat artiesten u benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor u

Uit de beschikbare artiesten kiest u de beste match

Plaats een oproep

Boek bands voor uw kerstgala

Live band op jouw kerstgala boeken

Een feestavond waar al jouw gasten al een tijd naar uitkijken. Een Kerstgala is een speciaal evenement en een band zorgt ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt. Om het feest een geheid succes te maken is een band dus essentieel. Gigstarter kan hierbij helpen want wij beschikken over het grootste artiestenbestand van de Benelux inclusief alle genres. Boek jouw band voor jouw kerstgala bij Gigstarter.

Live band op jouw kerstgala huren

Via Gigstarter kun je honderden bands boeken in alle gewenste stijlen vinden. Denk aan een swingende rockband, sfeervolle popband of uptempo jazz trio’s voor jouw gala. Zet deze bands op jouw gala voor een muzikaal feest. Daarnaast kan je via Gigstarter ook voor een all inclusive pakketten kiezen zodat je zelf zorgeloos van het feest kan genieten. Gigstarter zal dan al het geregel uit jouw handen nemen.

Coverband op jouw kerstgala boeken

Wil je bekende en klassieke hits op jouw gala dan is het boeken van een coverband een perfecte keuze. In verschillende prijscategorieën heeft Gigstarter coverbands die graag willen spelen op jouw feest. Ook hebben alle coverbands een rijk en veelzijdig aanbod van nummers, van recente hits tot oldies die iedereen kan meezingen.

Bekijk ook de kerstgala DJs en het overzicht van alle kerstgala artiesten.