Wilt u dat artiesten u benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor u

Uit de beschikbare artiesten kiest u de beste match

Plaats een oproep

Boek DJs voor uw koningsdag

Koningsdag staat weer voor de deur, een ideaal moment om het feest nog groter te maken met het boeken van een DJ op Koningsdag. Bij de grootste marktplaats voor live muziek, Gigstarter, ben je op het juiste adres voor een DJ.

DJ inhuren voor Koningsdag doe je bij Gigstarter

Gigstarter heeft het grootste aanbod artiesten van Benelux, ook in de categorie DJ's.

DJ’s worden steeds populairder om een evenement muzikaal extra kleur te geven. Niet gek want ze zorgen voor een heerlijke sfeer op elk soort feest, ook op Koningsdag. De DJ’s staan op deze jaarlijkse feestdag en je vindt ze op de leukste plekken. Zo zijn er DJ’s op boten, op straat en vanuit huiskamers.

Een DJ heeft niet veel nodig om een feestje te bouwen. Vaak is een normaal geluidssysteem en een draaitafel al voldoende om de muziek goed over te brengen. Op Gigstarter staan alle soorten prijsklassen en genres en kan je gemakkelijk de profielen van de artiesten bekijken. De DJ’s van ons platform worden vaak geboekt en staan op diverse soorten feestjes.

Ben je geïnteresseerd in een DJ, dan kan je direct contact opnemen met de artiest doormiddel van het profiel. Snel, gemakkelijk en transparant.

Bekijk ook de Koningsdag bands en het overzicht van alle Koningsdag artiesten.