Wilt u dat artiesten u benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor u

Uit de beschikbare artiesten kiest u de beste match

Plaats een oproep

Boek artiesten voor uw nieuwjaarsfeest

Nieuwjaar begin je met live muziek

Wat beter om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe te beginnen met live muziek.
Al is het in jouw huiskamer of in een afgehuurde zaal, live muziek komt overal tot zijn recht. Door live muziek te boeken op jouw nieuwjaars evenement zal het helemaal een speciaal feest worden. Gigstarter kan hierbij helpen want wij beschikken over het grootste artiestenbestand van Benelux met 600 artiesten inclusief alle genres op het gebied van muziek. Regel artiesten voor jouw nieuwjaarsfeest bij Gigstarter.

Jazz tijdens jouw nieuwjaarsfeest huren

Om de sfeer tijdens deze speciale avond te verhogen is jazz boeken voor jouw nieuwjaarsfeest ideaal. De muziek kan op de achtergrond functioneren zodat er gezellig geborreld kan worden maar er kan ook worden uitgepakt met meer aanwezige muziek. Hierdoor kunnen gasten een dansje wagen tijdens het vieren van het nieuwe jaar. Probeer eens een jazz band op deze avond en u zult zien dat er nog lang wordt na gesproken over de avond.

Een band boeken voor jouw nieuwjaarsfeest

Oud & nieuw is een speciale avond voor iedereen. Een band hier antwoord aan geven door een er een speciale avond van te maken. Via Gigstarter kun je honderden bands boeken voor jouw nieuwjaarsfeest en vinden in alle gewenste stijlen. Denk aan een rockband, popband of jazz trio’s om jouw nieuwjaarsfeest te laten knallen als vuurwerk.

Een DJ voor jouw nieuwjaarsfeest huren

Net als bij een nieuwjaarsfeest kan een DJ kan van elke situatie een feestje maken en daarom een goede keuze om te boeken. Gigstarter heeft DJ’s in alle segmenten van de muziek, van EDM tot oude hitjes voor op jouw feest. Een DJ kan de hele avond het publiek vermaken en kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld een saxofonist. Kijk voor alle DJ’s die op het nieuwjaarsfeest zijn te boeken op http://www.gigstarter.nl/dj-boeken-huren.

Live muziek laten regelen

Wil je het geregel en werk van het organiseren van een nieuwjaarsfeest liever door iemand anders laten doen? Gigstarter kan jouw nieuwjaarsfeest compleet verzorgen. Mail ons een voor een aanvraag via info@gigstarter of bel ons op 020 74700 57.

Twijfel je nog welke artiest op jouw nieuwjaarsfeest hoort?

Nog niet duidelijk wat je precies voor artiest zoek voor jouw nieuwjaarsfeest. Plaats gemakkelijk en kosteloos een oproep naar artiesten. Wij zullen het doorspelen naar geschikte artiesten uit onze database van 600 artiesten. Probeer duidelijk te zijn in de beschrijving van jouw feest en wensen zodat we de meest geschikte muzikanten voor het feest kunnen vinden.

Bekijk ook de Nieuwjaarsfeest DJs en het overzicht van alle Nieuwjaarsfeest bands.