Wilt u dat artiesten u benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor u

Uit de beschikbare artiesten kiest u de beste match

Plaats een oproep

Boek bands voor uw uitvaart

Live muziek kan op vele plekken tot zijn recht komen. Zo ook bij trieste gebeurtenissen als een uitvaart. Om de dienst te begeleiden kan een band een uitstekende keuze zijn.

Band boeken voor een uitvaart doe je bij Gigstarter

Op ons platform hebben we alle mogelijke genres en formaties op het gebied van live muziek. Zoek je bijvoorbeeld iets kleins en intiems? Dan kan een akoestische formatie of een singer-songwriter erg goed op zijn plek zijn. Ook de muzieksoort jazz leent zich voor melodieuze achtergrond muziek.

Ook klassieke muziek is gewild om te laten spelen bij een uitvaart. Op Gigstarter hebben we hier een ruime keuze in, van strijkkwartetten tot aan begenadigde solisten. In overleg met de artiesten is veel mogelijk op gebied van muziekkeuze, duur en de prijs. Via Gigstarter zijn al vele artiesten geboekt voor uitvaarten en het blijkt een werkend concept.

Mocht je toch een uitbundigere act willen boeken voor een uitvaart dan is het aanbod ook talrijk op ons platform. Denk aan rock, coverbands en alle mogelijke soorten. Als Gigstarter willen we dat de passende artiesten geboekt worden zodat de muzikale omlijsting van de dienst helemaal tot zijn recht komt. Voor iedereen die er bij betrokken is.

Bekijk ook de uitvaart DJs en het overzicht van alle uitvaart artiesten.