Faute Bendt

  • Band   /   Gent
  • #Coverband
  • Klinkt als Foute muziek Q-Music

Indicatie €2450

Stuur een persoonlijk bericht naar Faute Bendt

Check beschikbaarheid
Faute Bendt, Coverband band

De Faute Bendt is een foute coverband met een stel kwaliteitsmuzikanten los gelaten op alle “faute” liedjes die in ieders muzikaal woordenboek staan. Een reeks medleys, songs uit de jaren ’70, ’80 en ’90 en een feestje dat als een felgekleurde, stoom afblazende trein door de zaal raast. Denk aan het ‘zo-fout-dat-het-goed-is’ Material Girl of Papa don’t Preach van Madonna, het door iedereen gekende Copacabana, Sex Bomb van Tom Jones dat iedereen stiekem kent of Guilty pleasure nummers als Sex on the Beach, Daddy Cool of Born to be Alive. En wat denk je van Barbie Girl, La ballade des gens heureux en comment ça va? Waar je bij The Final Countdown nog staat mee te neuriën , haalt de Faute Bendt ieders faute stem naar boven door mee te brullen met de all-time party favorites zoals Grease en I will survive. Vanuit hun tuishaven in het karavanparc verzameld de bendt covers, eigenzinnige muzicanten en geflipte zangers met merkwaardich Inglish with hair on. En overal waar ze gespod worden, brengen ze de meest crazy feesjes op gang. “Faute Bendt: we will give there a lap on!!!”

Muziek

Demo medley

Intro medley

Sexmedley

Reviews

Boek Faute Bendt en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Faute Bendt, Coverband band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Joeri

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Faute Bendt

Faute Bendt is een band uit Gent. Faute Bendt speelt muziek in de genres Coverband. Faute Bendt heeft sinds de inschrijving op 17/02/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Faute Bendt klinkt als: Foute muziek Q-Music. Het repertoire van Faute Bendt bestaat uit alleen covers.

Faute Bendt hanteert een richtprijs van €2450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.