SO SHARP

  (8)
  • Band   /   Boekhoute
  • #Allround #Pop #Easy Listening
  • Klinkt als muziek duo met zangeres Sofie en pianist/keyboardspeler/zanger Werner Meert. Achtergrondmuziek en dansbaar repertoire.
  • 22 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar SO SHARP

Check beschikbaarheid
SO SHARP, Allround, Pop, Easy Listening band

Werner verzorgt in duo met zangeres Sofie de muziek voor uw event/feest met passie en oog voor detail.

Dit duo speelt graag avondvullend, en kan beroep doen op een zeer breed repertoire. Stijlvolle achtergrondmuziek, alsook dansrepertoire van vroeger tot nu. Wij brengen frans chanson, popmuziek, rock & roll, disco, 60's, 70's, 80's, 90's, schlagers, hits van nu, enz....aangepast aan de wens van de klant en inspelend op de reacties bij het publiek.

SO SHARP is uiterst inzetbaar voor een optreden op Uw café-zomerterras, tuinfeest, strandpaviljoen, kermis, wijkfeest, verassingsfeest, bedrijfsevent, diner-dance, verjaardagsfeest, huwelijksverjaardag, trouwfeest, enz.

In de kerstperiode beschikt So Sharp over een zeer uitgebreid kerstrepertoire. The Christmas song, it's gonna be a cold cold Christmas, driving home for .....Last Christmas, Dreaming of a white Christmas, Lonely this Christmas,....A child is born, it' s beginning to look a lot like Christmas,....So this is Christmas,...

Muziek

tijdloos, gezellig en vrolijk

pop met country tint

dansbare hits

Reviews

Door op 29/06/2024

Het contact met Werner was professioneel en correct. Alle afspraken die in het contract stonden, werden nageleefd. We hebben als team SFE genoten van het optreden van Werner en Sophie: het was fantastisch om naar hen te luisteren en op hun live performances te dansen. De sfeer was uitstekend. Het is niet evident om jonge twintigers én zestigplussers samen aan het dansen te krijgen, maar So Sharp slaagde daar wel in. Een echte aanrader!

Door op 21/05/2023

Wij zijn super content! Dank u om van onze speciale dag zo onvergetelijk te maken! Jullie zijn schitterend! Groetjes David en Lindsay

Door op 15/02/2022

Op 14 febr. Valentijns dag organiseerde wij een leuke avond voor onze klanten. Deze avond werd opgeluisterd door So Sharp. Ze brachten tijdens het diner toepasselijke muziek en zang.
Helaas was de originele zangeres niet van de partij wegens ziekte maar er was een waardige vervangster gevonden. Na het diner werd er geprobeerd om wat sfeer en ambiance te brengen wat hen dan nog fantastisch gelukt is ook. Wij zijn dus eeuwige fans geworden van So Sharp.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Hartelijk dank aan So Sharp.

Contact

SO SHARP, Allround, Pop, Easy Listening band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Werner

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over SO SHARP

SO SHARP is een band uit Boekhoute. SO SHARP speelt muziek in de genres Allround, Pop & Easy Listening. SO SHARP heeft sinds de inschrijving op 13/03/2021 in totaal 22 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van SO SHARP klinkt als: muziek duo met zangeres Sofie en pianist/keyboardspeler/zanger Werner Meert. Achtergrondmuziek en dansbaar repertoire. . Het repertoire van SO SHARP bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: SO SHARP krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

SO SHARP hanteert een richtprijs van €500 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.